Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel Ford - DK

Sabotage eller?

Formel Ford - DK 
13/05/09 

- på Jesper Egebart's Formel Ford
Hos Egebart motorsport er teamchef Per Egebart noget rystet. Natten mellem lørdag og søndag til Jyllandsringens åbningsløb har ubudne gæster været på spil i teltet hos Egebart Motorsport.
De ubudne gæster havde i nattens mørke skruet i alt 3 ud af 4 justeringsskruer på bilens støddæmpere i bund (bump og rebound).
 

Det er ikke til at sige, om det har været venlige nisser der troede de gjorde en god gerning, eller drillenisser der bare vil drille.
Muligheden for, at en sættenisse har fået solstik og skruet helt forkert, anser vi som usandsynlig.
Men det bliver måske aldrig opklaret.

Per Egebart er dog utrolig skuffet over nissernes opførsel: ”Jeg mente ellers, at det kun var i december de er på banen.”
Og i øvrigt mener jeg, at vi altid har haft et venskabeligt forhold til nisser.

Den voldsomme støddæmperindstilling gjorde at bilen var meget svær at køre i løb 1, hvor Jesper med stor dygtighed kørte en 2. plads hjem. På et tidspunkt kunne han mærke, at forcerede han yderligere, ville han kun ødelægge dækkene mere, så han valgte at liste en 2. plads hjem.
Vi fik justeret bilen tilbage til udgangspunktet fra lørdagens tidtagning, som ikke var optimalt eller vores oprindelige plan, men vi valgte det sikkereste, og en andenplads mere i løb 2 var helt fint under disse omstændigheder.
Der er dog ingen tvivl om at Jesper og teamet er på vej mod sejre med deres Ray Formel Ford biler.

Som en biting har vi dog pludselig fået en interessant viden, om hvordan bilen reagerer på en bestemt indstilling som man normalt aldrig vil spilde tid og benzin på at afprøve.

Egebart Motorsport
Per Egebart


Læs mere om:
  • Jesper K. Egebart
  • Egebart Racing
  • Jyllandsringen
  • 10/05/09 - Jyllandsringen - Formel Ford - DK
  •      ASETEK SIMSPORTS