Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

TGR håber stadig

Danish
Touringcar
Challenge 

13/05/09 

Som nogle nok bemærkede, til stillede Team Go Racing ikke op til åbningsløbet på Jyllands-ringen. Teamet havde selv håbet på, at det var muligt at stille med en bil til alle løb i sæson 2009, men de kørere man forhandlede med kunne ikke få deres sponsorer på plads og det hele faldt derfor på gulvet.
 

Teamet havde ellers stor succes i DTC, da teamet startede i 2007 med Robert Schlünssen i bilen. 2007 var også året, hvor Johnny Vejlebo og senere Leon Sørensen sad i teamets Peugeot 307. Det blev en første sæson med flere pokaler i privat cuppen og hurtigste kørt omgang nogensinde i en Peugeot på Jyllands-Ringen. I 2008 skrev teamet kontrakt med Jens Edman og Leon Sørensen, som desværre stoppede tidligt af personlige grunde.

2008 sæsonen blev en rigtig god sæson for teamet, og hvis det ikke var for en misforståelse af reglementet havde teamet haft en sikker sejr i privatcuppen. Det blev i stedet til en meget flot anden plads i privatcuppen og teamet så lyst på fremtiden.

Efter flere overvejelser om hvad der skulle ske i 2009 med bilvalg blev det besluttet, at fortsætte i Peugeot 407 en sæson mere, for at se tiden an. Det skulle vise sig overordentlig svært at få en kører på plads, men vi håber stadig at kunne få en kører i en af vores biler i nogle af afdelingerne i år og hvad fremtiden må bringe vides ikke.

”Jeg er smadder ærgerlig over, at vi ikke er kommet til start. Jeg mener selv, at vi er konkurrencedygtige i feltet. Efter det nye reglement burde vi kunne blande os i top 5, men det er ret svært uden en kører! Jeg håber, at vi kan få et eller andet på plads så bilerne kan komme ud på banen i år. Jeg håber, at hvis nogen går og tænker på at køre, at de giver et kald så man kan finde ud af noget.” udtaler teamchef Gert Koustrup.

Og netop teamchefen sidder ikke og falder hen. Han er nemlig partner i det nye Number 1 racing, som har 3 biler med i Advan cup. Teamet er lavet sammen med den tidligere sportschef ved ARTS, Lars vendelbo. De 2 mener, at de kan supplere hinanden meget godt og indtil videre har teamet kvitteret med flere podiepladser.

Vi håber at vi snart ses på de danske baner.

Team Go Racing


Læs mere om:
  • Team Go Racing
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her