Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Cadett Junior

Nicolai Sylvest vandt årets første sejr

Cadett Junior 
12/05/09 

Sylvest Motorsport var lørdag til start på Københavns Gokart Bane, hvor årets anden afdeling af Sjællandsmesterskabet i Cadett Junior-klassen blev kørt. Og det blev en god lørdag for teamet, for Nicolai Sylvest sikrede ikke blot sin og teamets første sejr i denne sæson. Sejren betød også, at teenageren nu fører i kampen om mesterskabet.
 

Løbet på Københavns Gokart Bane talte godt nok kun til Sjællandsmesterskabet, men en stor del af den jyske og fynske elite var også til start på Amager, da der ikke var andre betydende løb for Cadett Junior-klassen i denne weekend.

Nicolai Sylvest var hurtigst i alle de tre træninger, som gik forud for tidtagningen, som han også satte sig på med en pole position. Efterfølgende vandt han alle tre heats og satte tillige en ny banerekord for klassen.


Nicolai Sylvest vandt SM-afdeling i København.
(Foto: Sylvest Motorsport)

For Nicolai Sylvest var lørdagens sejr i løbet om Sjællandsmesterskabet en god opvarmning til det DM-løb, som senere på sæsonen køres på Københavns Gokart Bane med 22 konkurrenter.

Sylvest Motorsport


Læs mere om:
  • Nicolai Sylvest
  •