Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Der er stadig mere at hente

Advan Cup 
11/05/09 

Kim Holmgaard kørte et par solide placeringer hjem i sin gruppe N Chevrolet Nubira. Men weekendens udbytte fremgår ikke umiddelbart af resultatlisten.
 

"Det er ikke så meget resultatet, jeg har hæftet mig ved i denne løbsweekend. Det er i stedet, at det er lykkedes os konstant at forbedre bilen," mener Kim Holmgaard, som havde rigeligt at se til dagens to løb. Det skyldtes primært, at han slap rigtig godt fra starterne. I begge løb lykkedes det ham at erobre 2-3 placeringer i selve startøjeblikket og de efterfølgende par sving. Dermed rykkede han op iblandt biler, som under tidtagningen havde været hurtigere, og det førte til nogle langvarige placeringskampe.


(Foto: Henning Smed)

Kim Holmgaard har hele weekenden rost sin Nubiras svingegenskaber og det var da heller ikke på den snoede del af banen, at konkurrenterne plagede ham. Svagheden hed langsiden, hvor han havde vanskeligt ved at afvise et veltilrettelagt angreb. Det harmonerer meget godt med, at bilen stadig er lidt rigeligt tung i forhold til motoreffekten.

Det er noget, som der skal arbejdes yderligere på og Kim Holmgaard har da også forventningerne på plads til fremtiden: "Vi har stadig nogle ting, vi skal have kigget på til næste løb. Vi er kun lige begyndt med denne bil og der er mange ideer, som skal prøves af," lover Kim Holmgaard.

Chevrolet Motorsport Danmark

Læs mere om:
  • Kim Holmgaard
  • Chevrolet Motorsport Danmark
  • Jyllandsringen
  • 10/05/09 - Jyllandsringen - Advan Cup
  •