Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ADAC GT Masters

Podie plads til Outzen på Assen

ADAC GT
Masters 

12/05/09 

- i tysk GT Masters
Det var endnu en ny bane for Michael Outzen da han i weekenden satte fod på den hollandske bane i den tyskeklasse, GT Masters. En højhastighedsbane som er bygget til motorcykelrace men også må siges at være ideel til GT bilerne. Michael Outzen satte bilen på en 3. plads 0,2 sekund bag den kraftige Corvette fra Callaway competition men næsten 0,5 sekund foran Rosberg Audi’en med Nicolas Armindo.
 

Starten gik og Armindo var hurtig til at udnytte en lille fejl fra Corvetten. Dette resulterede i at Michael Outzen blev hængende bag Corvetten som var for kraftfuld til at Michael Outzen kunne passere den selv om den var væsentlig langsommere på omgangstiden. Michael Outzen’s teamkollega, Henri Moser, kørte bilen ind på en godkendt 4 plads.


(Foto: Daniel Sandal / Michael Outzen Racing)

Søndags løb bød på en start plads 5 som Henri Moser havde sat om lørdagen. Henri angreb hård fra start men måtte igennem en del trafik som skubbende ham ned på en 5 plads. Henri gik i pit lige bag Christian Abt og overlod bilen til Michael Outzen.


(Foto: Daniel Sandal / Michael Outzen Racing)

Michael kørte bilen så hårdt det var mulig og efter et par overhalinger på en Ascari og en Porsche lå Michael Outzen på en 3’er. Her blev han liggende til slut og kunne derved træde op på podiet som 3’er sammen med teamkollega Henri Moser.


(Foto: Daniel Sandal / Michael Outzen Racing)

”Jeg er godt tilfreds med resultatet. Vi kører for at vinde men Abt bilen var for stærkt i denne weekend til at vi kunne nappe sejren fra dem. Corvetten som blev 2’er kørte jeg meget tid ind på men det var liige knap nok til at jeg kunne nå op til ham. Det er en af de gange man ville ønske der var 5 omgange mere. Men det har været en fed oplevelse at køre på den her bane og nu vil jeg bare gerne ud og køre igen. Kommer det fra en glad Michael Outzen.

Michael Outzen Racing


Læs mere om:
  • Michael Outzen
  • Assen
  • 10/05/09 - Assen - ADAC GT Masters
  •