Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford - DK

Et godt udgangspunkt

Formel Ford - DK 
12/05/09 

To sejre ud af to mulige - dét er da det bedste udgangspunkt, når man drømmer om at blive dansk mester i Formel Ford-klassen. For Dennis Lind, Roskilde, gik det helt efter planen, selvom småproblemer irriterede sidste års NEZ-mester.
 

Allerede i træningen lå Dennis i front. På trods af en fornuftig omgangstid var der ikke den store tilfredshed at spore. "Den styrer ikke som den skal", lød det fra teenageren. Til tidtagningen blev der foretaget nogle justeringer på undervognen, men selvom tiden var nok til pole position, var bilen stadig ikke helt perfekt ifølge køreren.


Der var fuld fart på fra første sekund.
(Foto: Gripping Media)

I løbet af eftermiddagen blev der foretaget lidt mindre justeringer, så Dennis skulle være godt rustet, da han kørte til start søndag formiddag. Og det så ud til at have fungeret. Føringen blev holdt fra start til slut, og omgangstiderne var hurtige og stabile. "Det er bare en rigtig fed start på året", sagde Dennis inden han modtog årets første pokal. Med bedste omgangstid var han også sikret forreste startposition til næste heat, der kørtes over middag.

Igen i det næste heat blev der givet gas fra første meter, og Dennis trak sikkert væk fra forfølgerne indtil han kunne krydse målstregen som vinder. Der er ingen tvivl om, at motivationen er helt i top for Dennis, der sidste år måtte tage til takke med en sølvmedalje i mesterskabet efter sin fætter, Kevin Magnussen. Kevin, der i weekenden kørte med i Renault Clio Cup, var da også på plads i pitten for at heppe, da Dennis drog på pokalhøst.

"Det var sjovt at få lov at køre race igen", fortalte Dennis, da pokalerne var kommet i hus og der skulle evalueres. "Det er jo en perfekt start på sæsonen, så hvis vi kan fortsætte med at ligge oppe i toppen, ser mesterskabschancerne gode ud."


Øverste trin på podiet ser ud til at passe Dennis Lind meget godt.
(Foto: Gripping Media)

Det er derfor med et lille forspring ned til Jesper K. Egebart, at Dennis Lind om to uger kører næste afdeling af mesterskabet på Padborg Park.

Dennislind.dk

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Dennis Lind
  • Jyllandsringen
  • 10/05/09 - Jyllandsringen - Formel Ford - DK
  •