Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Dobbeltsejr og mesterskabsføring

Clio Cup - DK 
11/05/09 

Clio Cup- til Claus Christensen
Claus Christensen og CCRacing teamet tog hjem fra Clio Cup løbene der blev afviklet i forbindelse med 'Åbningsløbet' på Jyllands-Ringen med de helt store smil på. Med 2 point fra kvalifikationen, samt to gange 20 point for sejre i begge løbene, var de kun et point fra at komme hjem med fuldt hus!
 


Claus Christensen giver sig altid fuldt ud!
(Foto: Motorsporten.dk)

Efter forrige weekends trænings på Jyllands-Ringen, hvor det var svært for Claus og teamet at finde det 100% rette setup for Clio raceren, var optimismen behersket forud for 'Åbningsløbet', men allerede i den fri træning om lørdagen viste Claus at han skulle være at finde i toppen af klassen igen i år.
Han kørte her 3. hurtigste tid, og var kun et par 1/10 dele sekund fra hurtigste mand.

I kvalifikationen blev tempoet sat yderligere op og Claus placerede sig her på 2. pladsen, blot 0,154 sekund fra pole position til første løb, samt på den eftertragtede pole position til andet løb.
2. pladsen gav 2 point til mesterskabet.


Claus Christensen placerede sig på 2.pladsen til første løb, og 1. pladsen til andet løb.
(Foto: Motorsporten.dk)

I søndagens første løb smuttede Claus bare afsted da starten gik, mens Kevin Magnussen og Jacob Kristensen straks optog forfølgelsen, men jagten blev kort, da de to konkurrenter allerede på anden omgang kolliderede, og efterfølgende ikke var i stand til at fortsætte løbet.
Dermed var Claus nu placeret sikkert i fronten af løbet, en placering han holdt fast i resten af løbet der strakte sig over 10 omgange.
Dermed kom der 20 point mere ind på kontoen.


Claus Christensen øverst på podiet efter første løb, her sammen med Michael Christensen (2. pl.) samt Martin Sally Pedersen (3. pl.).
(Foto: Motorsporten.dk)

Andet løb kontrollerede Claus Christensen fra start til mål.
Han udnyttede sin pole position optimalt og var første kører ind i svinget for enden af langsiden, og herefter holdt han fast i 1. pladsen alle 10 omgange, selv om han var meget hårdt presset af Kevin Magnussen hele vejen fra start til slut.


Glædens var stor, og handlingen spontan efter 1. pladsen i det andet løb!
(Foto: Motorsporten.dk)

Claus kørte over målstregen med en margen på 1,011 sekund ned til unge Magnussen!


For anden gang i år - Claus Christensen øverst på podiet, her flankeret af Kevin Magnussen (2. pl.) og Jacob 'Bette K' Kristensen (3. pl.).
(Foto: Motorsporten.dk)

Med sejren sikrede Claus Christensen sig yderligere 20 point til Clio Cup mesterskabet, som han nu fører med en samlet score på 42 point.
Kørerne på 2. og 3. pladserne, Michael Christensen og Anders Fjordback, har henholdsvis 30 og 22 point.


Dette syn var alt hvad konkurrenterne så til Claus Christensen denne weekend!
(Foto: Motorsporten.dk)

Næste gang Claus Christensen skal på banen bliver den 23. og 24. maj hvor Clio Cup deltagerne kører med ved DTC weekenden Padborg Open på Padborg Park.

Clio Cup programmet ved Padborg Open:

Lørdag den 23. maj:
11:00 - 11:20 Træning
15:50 - 16:10 Kvalifikation

Søndag den 24. maj:
11:40 - 12:00 Race 1
14:40 - 15:00 Race 2


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Claus Christensen
  • Jyllandsringen
  • 10/05/09 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  • 24/05/09 - Padborg Park - Clio Cup - DK
  • Claus Christensen fordoblede sit antal af sejre
  •