Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Kevin Magnussen imponerer igen

Clio Cup - DK 
11/05/09 

Clio CupKun 16-årige Kevin Magnussen har endnu en gang imponeret med sit talent. I weekenden havde Kevin Magnussen ingen forpligtelser for sit udenlandske Team Motopark Academy, da der ikke blev kørt løb i Formel Renault 2.0. Så da Kevin fik tilbudt muligheden for at køre med i mærkeklassen Renault Clio Cup på Jyllands Ringen, var han ikke sen til at slå til.
 

Og til trods for, at Kevin kun har et års erfaring med racerbiler, aldrig før har kørt en racerbil med tag og samtidig skulle op imod konkurrenter med flere års erfaring i klassen, så viste Kevin Magnussen, at talent ikke fornægter sig. I sin første træning var Kevin helt imponerende hurtigste mand, men han var lidt uheldig i kvalifikationen med skidt på banen på sine hurtigste omgange og skulle derfor starte treer og toer i de to heat.


(Foto: Jan Kaiser)

I første heat kom Kevin godt af sted, men på løbets anden omgang gik han med en flot, sen udbremsning indenom Jacob Kristensen i kampen om andenpladsen. På vej ud af svinget rammer Jacobs forhjul dog Kevins baghjul så uheldigt, at begge biler må udgå med knækket hjulophæng.

I andet heat holder Kevin sin andenplads løbet igennem og kunne dermed endnu en gang tage en pokal med hjem fra Jyllands Ringen.

”Det var rigtig sjovt” sagde Kevin Magnussen efterfølgende. ”Der er faktisk rigtig godt greb i bilen, men den kører selvfølgelig langt fra som min normale formel racer. Det er rigtig uheldigt, at vi rammer hinanden i første heat og i andet heat understyrer min bil for meget til, at jeg for alvor kan sætte et angreb ind på førstepladsen. Men det har været rigtig sjovt og jeg kunne da godt tænke mig at komme tilbage og prøve det igen”.


Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  •