Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

207 Spider Cup - DK

Ronnie Bremer sejrede i Peugeot Spider Cup

207 Spider Cup
DK 

11/05/09 

207 Spider CupDen tidligere Champ Car-kører tog to førstepladser på FDM Jyllandsringen
Efter at han i 2008 havde en enkelt start i en langdistanceløb i biltypen, stiller Ronnie Bremer, USA, i år op i hele serien af sprintløb for Peugeot Spider Cup-racere, og han fik en god start på sæsonen. Lørdag eftermiddag vandt han det første løb foran den tidligere Formel Ford-kører Søren Mosebo, Rødovre, mens han i søndagens løb sejrede med Allan Olsen, Holbæk, som nærmeste forfølger.
 

Lørdagens løb havde dog ikke helt været uden forhindringer.

”Det er aldrig let, men det så måske nemt ud. Det gik fint. Det var kun lige i starten, at jeg ikke kunne se lyset, fordi jeg sad og kikkede på det forkerte lys og ikke kunne se, da lamperne slukkede,” forklarer Ronnie Brermer.


Henrik Jansen (blå bil) var helt fremme i starten af lørdagens løb for Peugeot Spider Cup, men Ronnie Bremer (sort bil) fik snart overhalet ham.
(Foto: Birger Vilén - www.euroracer.org)

”Pludselig kunne jeg bare se noget blåt ude i horisonten, og så tænkte jeg, at det var med at komme af sted. Derfra var det rimeligt nemt. De andre kørere har måske ikke så megen erfaring i at starte med kolde dæk, så jeg kunne trække rimeligt hurtigt fra dem. Så det var, som det skulle være. En god sejr til Aggerholm-biler og en stor tak for lån af bilen.”

Slutstillingen i Peugeot Spider Cup:

Plac. Kører Mærke Point
1. Ronnie Bremer Peugeot Spider 40
2. Søren Mosebo Peugeot Spider 32
3. Henrik Jansen Peugeot Spider 25
4. Kent Iversen Peugeot Spider 24
5. Johnny Vejlebo Peugeot Spider 23
6. Christian Ree Peugeot Spider 20
7. Allan Olsen Peugeot Spider 17

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Ronnie Bremer
  •      ASETEK SIMSPORTS