Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford - DK

Dennis Lind scorede maksimumpoints i premiereløb

Formel Ford - DK 
11/05/09 

Thomas Lund måtte køre sig op efter dårlig start
Sidste års toer i kampen om Danmarksmesterskabet for Formel Ford, Dennis Lind, Roskilde, lod ingen i tvivl om sine intentioner og sin målsætning for årets mesterskab, da den nye sæson blev skudt i gang på FDM Jyllandsringen.
 

Køreren i den blå Van Diemen DP08 var hele weekenden igennem en kende hurtigere end sine konkurrenter. I tidtagningen sikrede han sig pole position med to tiendedele sekunds forspring, mens han vandt begge søndagens løb. I øvrigt med Jesper K. Egebart, Børkop, og Mikkel C. Johansen, Sorø, på de to andre podiepladser begge gange.


Thomas Lund (55) avancerede flere pladser efter en dårlig start i det ene Formel Ford-heat.
(Foto: Birger Vilén - www.euroracer.org)

En kører, der måske kunne have blandet sig i topkampen, var Thomas Lund, Rødovre. Veteranen havde nemlig kvalificeret sin blå Van Diemen til en startposition som nummer tre, men en dårlig start betød, at han ved afslutningen af første omgang befandt sig nede som nummer syv. Men herefter fik han støt og roligt kørt noget af det tabte forbi, idet han overhalede Nikolaj Rasmussen, Horsens, Niels-Ejnar Rytter, Trustrup, og Anders Ole Egebart, Beder, så han kunne erobre fjerdepladsen. I det andet løb måtte Thomas Lund også igennem overhalinger for at sikre sig en sjetteplads.

For en af deltagerne var der tale om debut på en dansk bane. Det var Nikolaj Rasmussen, der efter en debut på Zandvoort i forbindelse med en afdeling af det hollandske mesterskab for første gang kørte på FDM Jyllandsringen, hvor han i sin anden start sikrede sig en fjerdeplads.

Stillingen i Danmarksmesterskabet for Formel Ford:

Plac. Kører Mærke Point
1. Dennis Lind Van Diemen-Duratec 43
2. Mikkel C. Johansen Van Diemen-Duratec 30
3. Jesper K. Egebart Ray-Duratec 27
4. Thomas Lund Van Diemen-Duratec 24
5. Milton Lundström Van Diemen-Duratec 21
Nikolaj Rasmussen Mygale-Duratec 21
7. Niels-Ejnar Rytter Ray-Duratec 18
8. Frank Mortensen Ray-Duratec 14
9. Anders Ole Egebart Ray-Duratec 11

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Dennis Lind
  • Jesper K. Egebart
  • Mikkel C. Johansen
  • Jyllandsringen
  • 10/05/09 - Jyllandsringen - Formel Ford - DK
  •