Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Kun 2 teams med KERS i Barcelona

Formel 1 
09/05/09 

KERS systemet vil ikke blive særlig meget anvendt søndag når det spanske Formel 1 Grand Prix køres. Det var annonceret at Force India teamet ville anvende systemet når man kom til Europa, men nu melder teamet ud, at det gør man altså ikke alligevel.
 

Når starten går kl. 14,00 søndag efter middag på Circuit de Catalunya, så vil der kun være 2 teams - måske 3 teams der vil anvende KERS systemet. Det er vel ikke uventet McLaren og Ferrari. Renault har i skrivende stund ikke meddelt om teamet vil anvende KERS eller ej.

BMW Sauber teamet har meddelt at de ikke vil anvende systemet i Spanien. BMW Sauber angiver selv årsagen til at være at man fokuserer på ny aerodynamik til dette Grand Prix, men at man forventer at have KERS tilbage i mindst én bil når man kommer til det tyrkiske Grand Prix. Hidtil at har Nick Heidfeld kørt med systemet i alle årets Grand Prixer, mens Robert Kubica kun har anvendt det én gang.

Force India teamet havde annonceret at man ville anvende KERS for første gang i det spanske Grand Prix, men den plan er nu droppet. Ligesom hos BMW Sauber teamet, angiver Force India introduktionen af en større aerodynamisk ændring som årsag til udskydelsen. Allerede i Bahrains Grand Prix havde Force India ændringer på bilen, og nu kommer der altså endnu flere. Hvornår teamet vil introducere KERS i deres biler, er der endnu ikke kommet oplysninger frem om.

Dons

Læs mere om:
  • BMW Sauber F1 Team
  • Force India
  • Circuit de Catalunya
  •