Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Jens Møller klar til ny sæson i nyt team

Danish
Touringcar
Challenge 

08/05/09 

En ny konstellation har til den kommende sæson set dagens lys i Danish Touringcar Championship. Det er Team FDM Motorsport, hvor Jens Møller og Casper Elgaard i år er det nye makkerpar, som indsætter to Seat Leon-racerbiler i den danske serie. Sæsonen indledes på søndag på Jyllandsringen, hvor årets første løb bliver kørt, men her bliver Jens Møller ene om at holde flaget højt, idet Casper Elgaard er optaget af andre forpligtelser i Belgien, hvor han skal deltage i et Le Mans-løb for Team Essex.
 

Duoen sad i sidste weekend for første gang bag rattet af deres biler, hvor de på netop Jyllandsringen testede dem for at få afprøvet grejet forud for sæsonpremieren.


Casper Elgaard og Jens Møller er i år teamkammerater.
(Foto: JensMoller.com)

”Jeg er godt tilfreds med testen,” siger uldjyden. ”Der blev selvfølgelig sat nogle kanontider af andre, men når man kikker på det, er det bare enkelte omgange. De tider, vi kunne sætte, kunne vi sætte konstant, i hvert fald kunne jeg i den sidste træning sætte dem konstant efter hinanden, så de tiendedele, vi var efter, skal vi nok finde.”

Både for Casper Elgaard og Jens Møller er der tale om en for dem helt ny bil. En Seat Leon, og den har de begge to forventninger om at blive et godt værktøj for dem begge.


Jens Møller er klar til årets DTC-kamp.
(Foto: JensMoller.com)

”Mit mål er en sejr i privatcuppen,” siger Jens Møller, ”og selv om Per Poulsen så hurtig ud til testen, tror jeg, at vi kan kæmpe med om sejren i privatcuppen. Så vil mit delmål være nået. Om vi så ligger treer, femmer, syver eller otter, det må tiden vise. Det er privatcuppen, vi går efter, og jeg synes stadigvæk, at vi har en realistisk chance for at kæmpe med om det.”.


Jens Møller skal i år køre denne Seat Leon.
(Foto: JensMoller.com)

Casper Elgaard kan som nævnt ikke deltage i sæsonpremieren, da han i stedet skal køre Porsche Spyder for Team Essex på Spa.
”Det irriterer mig godt nok grueligt, at det er Åbningsløbet, jeg skal misse, men det er der ikke noget at gøre ved. Jeg har en vigtig opgave på Spa med Team Essex, og det er bare uheldigt, at det skal falde sammen med Åbningsløbet,” siger Casper Elgaard, som derfor først sæsondebuterer om to uger på Padborg Park.

”Muligheden for at skabe vores DTC-team kom sent, men jeg synes, at vi fik lavet en god generalprøve, hvor vi har kunnet kikke alle tingene igennem, og her tænker jeg ikke kun på bilen, men også vores telt for at se, hvordan alting fungerer. Vi er ikke i tvivl om, at vi har to biler, der har stort potentiale, og jeg er ikke i tvivl om, at vi har fået sammensat et team, der har stort potentiale, så hvis vi kan få de to ting til at gå op i en højere enhed, og få arbejdet os frem med bilen og setup og komme den rigtige vej, så er jeg sikker på, at vi nok skal komme op og drille de forreste på et tidspunkt. Jeg er i hvert fald godt tilfreds med den første test, vi havde for en uge siden. Vi var omkring et halvt sekund fra at være der, hvor vi skal være, for at vi kan lege med. Det synes jeg er meget godt, når man tænker på, at det var første gang, at vi kørte med bilerne.”


Læs mere om:
  • Casper Elgaard
  • Jens Reno Møller
  • FDM Motorsport
  • Jyllandsringen
  • 10/05/09 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •