Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Bel-Ray SSC Challenge 2009 - nu sker det!

Special Saloon 
07/05/09 

Trods finanskrisen er Bel-Ray SSC Challenge den sprintklasse med flest indskrevne kørere i dansk banesport. En klasse der i år kører den 35. sæson, som klassen hvor næsten alt er muligt.
Bel-Ray SSC Challenge er og bliver den mest potente klasse vi har i Danmark. Klassens kørere er i år endnu mere opsat på at det også vil komme til udtryk med bane rekorder på alle de danske baner - Sikke en måde at fejre jubilæet på.
 

SS1 er desværre skrumpet noget siden sidste år, og af de to indskrevne er det på ingen måde til at udpeget en favorit.


Christian Vejby har skiftet til SS2 pga. de få deltagere i SS1.
(Foto: Gripping Media)

SS2 har et deltagerantal på 8 hvor Michael Klostermann nok må antages at blive dominerende med hans vilde BMW. Til at konkurrere mod ham har vi mesteren fra SS1 og generelt i 2008, Christian Vejby, i hård kamp med Jacob Borum og Kim Morgan. Outsideren bliver Nicholai Sørensen der sidste år viste at han er farlig på en god dag. Teddy Kugelberg Pedersen debuterer i klassen efter at have kørt med på DTC-testdagen i sidste weekend.

SS3 får igen i år deltagelse af norske Christer Gislerud, og kampen vil helt sikkert komme til at stå mellem ham og Jørgen Hansen. Som en outsider til de 2 har vi Niels Ole Andersen, der har fået endnu flere kræfter stoppet under hjelmen på hans BMW M3.

SP4 har vokset sig stor på bare den anden sæson som gruppe. Der hersker ingen tvivl om at Lars Schönemann går efter sejren i gruppen, men Johannes Graversen vil også bevise at han kan være med helt fremme efter at have siddet over hele sidste sæson. Målet er helt sikkert at slå Schönemann.


Aquila-racerne skal nok blive spændende at følge i SP4-klassen.
(Foto: Gripping Media)

Hertil kommer 2008-mesteren, Peter Vesti. Får han fart i den nye bil, når den ellers bliver klar, og hvad med Frederik Holm, der også kommer i en ny bil? Aquila-kørerne vil også gøre deres til at få fart over feltet.

"Hvem der vinder det generelle mesterskab er utroligt svært at spå om", fortæller Erik Byrgesen, klassens promotor. "Der er en håndfuld nye biler og kørere med, og vi mangler stadig at se Schönemann's Porsche mod Klostermann's BMW og Graversens Fiat".


Johannes Graversen var til stede ved sidste weekends testdag, og der blev givet gas!
(Foto: Gripping Media)

Én ting er sikkert, lige meget hvem, der vinder: Bel-Ray SSC Challenge-kørerne glæder sig alle til at levere fede motorlyde, spændende biler og underholdende løb i den kommende weekend.

Bel-Ray SSC Challenge

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 10/05/09 - Jyllandsringen - Super Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her