Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Føringen skal forsvares

Advan Cup 
07/05/09 
Yokohama

Efter de to første Advan Cup afdelinger i år, der blev kørt på Jyllands-Ringen sidste weekend, indtager LV Motorsport nu de to første pladser i mesterskabet. Det er teamets to Peugeot 307 kørere, David Falch og Peter Obel, der indtager henholdsvis 1. og 2. pladserne.
 

Allerede den kommende weekend skal Advan Cup kørerne på banen igen, så der har hersket stor travlhed i teamet hele ugen.
Først og fremmes har man skulle løse problemerne med servostyringen på teamets nye Peugeot 308 racer, som bliver kørt af Anders Majgaard, og i skrivende stund er der en ekspert udefra på opgaven.

Herudover oplyser sportsdirektør Lars Vendelbo at man også har måtte skifte gearkassen i David Falch's 307 racer, da den gav op midt i det sidste løb, så David måtte køre de sidste omgange med bilen i 3. gear.
På den sidste af racerne, den 307'er som køres af Peter Obel, kunne teamet nøjes med den almindelige servicering samt udskiftning af sliddele.
Men alt i alt er det alligevel en stor portion arbejde som teamets mekanikere har skulle igennem på blot en enkelt uge!


David Falch kørte fra alt og alle sidste weekend, men med 80 kilos succesballast bliver den bedrift ikke nem at gentage!
(Foto: Motorsporten.dk)

"Jeg håber at jeg kan gentage succesen fra sidste weekend, men med 80 kilos ballast i bilen bliver det nok ikke nogen nem opgave" - udtaler David Falch der referer til sin pole position og de to sejre i forbindelse med Ferrari Weekenden - "men en top 3 placering skulle det da gerne blive til."

"Hvis problemerne med servostyringen bliver løst på min 308'er, er jeg sikker på at bilen ret hurtigt vil kunne være med helt fremme i feltet, og måske er det endda muligt at slutte med en podieplacering" - er Anders Majgaard's kommentar forud for weekendens 3. og 4. afdeling i mesterskabet.


Anders Majgaard satser på top 3, hvis problemerne med servostyringen bliver løst.
(Foto: Motorsporten.dk)

LV Motorsport's tredje kører er Peter Obel, der sidste weekend scorede sin første podieplacering i Advan Cup klassen.
"Jeg skylder mine mekanikere, Ove og Michael, en stor tak for at de fik bilen til at køre så godt sidste weekend" - kommer det fra en meget taknemmelig Peter Obel - "kører det ligeså godt for mig denne weekend, skulle der være gode muligheder for igen at være med helt fremme!"


Peter Obel håber han kan være med helt fremme igen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Weekendens Advan Cup tidsplan:

Lørdag den 9. maj:
11:45 - 12:05 Træning
16:35 - 16:55 Tidtagning

Søndag den 10. maj:
13:00 - 13:20 1. løb = 10 omgange
16:35 - 16:50 2. løb = 10 omgange


Hr. Nielsen

Læs mere om:
 • Anders Majgaard
 • David Falch
 • Peter Obel
 • LV-Motorsport
 • Jyllandsringen
 • 10/05/09 - Jyllandsringen - Advan Cup
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her