Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Nu gælder det Clio Cup for Sally

Clio Cup - DK 
07/05/09 

Clio CupMartin Sally Pedersen deltog sidste weekend i Danish Endurance Championship, hvor han sammen med sin far - Jesper Sally Pedersen - samt Ronni Nielsen kørte masser af pokaler hjem i 4-timers løbet.
Den kommende weekend bliver han alene i Renault Clio III raceren, når han stiller op til de to første afdelinger i Clio Cup mesterskabet.
 

Team Sally Racing brugte 4-timers løbet som træning forud for 'Åbningsløbet' her den 9. og 10. maj, og de fik en her en fornem start på sæsonen, med en 4. plads generelt, 3. plads i klasse 2 samt en 2. plads i Renault Clio konkurrencen.


Pokalslugerne fra 4-timers løbet, fra venstre Jesper Sally Pedersen, Ronni Nielsen og Martin Sally Pedersen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Martin Sally Pedersen er oven på de fine resultater optimistisk, men alligevel også realistisk forud for 1. og 2. afdeling i Clio Cup mesterskabet på Jyllands-Ringen:
"Vi viste under 4-timers løbet at vi godt kan følge med helt fremme, men samtidig skal man også huske på, at det er nogle virkelig dygtige og rutinerede kørere der deltager i Clio Cup mesterskabet, så man får ikke noget forærende. Det bliver en meget spændende sæson, og jeg vil gøre alt for forsøge at følge med de hurtigste af konkurrenterne, med weekendens tider i baghovedet, bør det ikke være helt umuligt" - slutter Martin Sally Pedersen.

Martin får denne weekend følgeskab i Clio Cup mesterskabet af Ronni Nielsen i Team Sally Racing's anden Clio III racer.
Derudover stiller teamet også med tre Special Saloon Car biler, der er:
Volvo S60 med Niels Højby
Volvo S40 med Keld Gråbeck
Ford Escort Cosworth med Elvin Pedersen.
Vedvarende rygter går på at Team Sally Racing kommer med yderligere en Special Saloon Car racer, men det er endnu ikke afgjort!


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Martin Sally Pedersen
  • Sally Racing
  • Jyllandsringen
  • 03/05/09 - Jyllandsringen - Danish Endurance Championship
  • 10/05/09 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •