Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

MC-Basen Super Challenge

Så er vi klar til sæsonstart

Super
Challenge 

07/05/09 

MC-Basen Super Challenge- på Jyllandsringen i weekenden
HardingRacing og Team Suzuki Danmark melder nu klar til weekendens sæson præmiere på Jyllandsringen. Ligesom sidste år bliver det på nutv.dk, at du kan se fem timers live-streaming af racerløbene i DTC og SuperChallenge nu på søndag.
 

Som noget nyt i år bliver det også muligt at gense hele transmissionen søndag aften. Der kan man opleve den internettet fra klokken 20.00. Og vel at mærke gratis.

Alt dette er kun en nødvendighed hvis I ikke har mulighed for at være der ”live”…

Vi er så klar som vi har kunnet nå at blive. Vi har haft lidt leverandørproblemer som har forsinket projektet 7 uger og det er kun blevet til 3 testdage på Most i Tjekkiet.

Det gik til gengæld rigtigt godt. Cyklen kører utroligt godt og på de få testdage vi har haft vil jeg sige at den allerede er bedre end den gamle model.

Der er dog stadig plads til forbedringer og vi ser frem til at den står fuldstændigt kampklar.

Mit eneste sammenlignings grundlag for mit tempo, var at teste sammen med Roman Stam, den tidligere Suzuki Europa kører. Normalt er jeg et par sekunder fra hans omgangstider, men på Most testen var jeg kun 2/10 sek. fra hans bedste tid. Vi kørte 2 løb, det ene vandt jeg og det andet kom jeg i mål et sekund efter Roman Stam. Det skal siges at han lige er blevet nr. 5 og 7 i den Første IDM afdeling. Sidst jeg var der kvalificerede jeg mig som nr. 35…..

Så jeg er yderst positiv…..Glæder mig faktisk helt vildt…..

Reklamecentret i Slagelse er i gang med at ligge en sidste hånd på cyklen og BN products i middelfart er i gang med at få dragten klar. Pitten er frisk fra trykken hos proshop og i kan her få en forsmag på hvordan den kommer til at se ud.

Rent fysisk vil vi ligge sammen med Team Skjern Mc som også kører Suzuki.

See you on the racetrack

HardingRacing/Team Suzuki Danmark


Læs mere om:
  • Thomas Harding Nielsen
  • Jyllandsringen
  • 10/05/09 - Jyllandsringen - Super Challenge
  •