Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans Series

Aston Martin’s Le Mans forberedelser

Le Mans
Series 

07/05/09 

Forberedelserne til årets 24-timers løb på Le Mans intensiveres for tiden, og det gælder også for Aston Martin Racing der kørte endurance test på Autodromo de Algarve sidste weekend.
Begge teamets Lola Aston Martin LMP1 Coupé racere var til stede ved denne test.
 

Testen gik godt, der var ikke de store problemer. Teamet fandt et par ting der skulle forbedres og de er allerede løst, så bilerne der i den kommende weekend skal køre 1000 kilometer Le Mans Series løbet på Spa Francorchamps nu er opdateret med de seneste forbedringer.

Tingene der drillede under endurance testen var sliddele der ikke holdt den forventede tid. De komponenter er nu udskiftet med kraftigere dele, og teamet tror at de er ved at være ret godt forberedt til både den kommende weekend, samt til 24-timers løbet på Le Mans.

Med hensyn til kører line up på Le Mans holder teamet kortene relativ tæt til kroppen, og derfor kan vi kun gætte på hvem der skal køre for Aston Martin LMP1 teamet i 24-timers løbet den 13. og 14 juni.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Aston Martin Racing
  • Le Mans
  • Spa-Francorchamps
  • 10/05/09 - Spa-Francorchamps - Le Mans Series
  • 13/06/09 - Le Mans - Le Mans
  •