Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Swedish Touring Car Championship

Dramatisk start på sæsonen for Robert Dahlgren

Swedish
Touring Car
Championship 

07/05/09 
Yokohama

Mens vi stadig venter på første løb i Danish Touringcar Championship, så kørte man sidste lørdag første afdeling Swedish Touring Car Championship, og det blev både op og nedtur for Robert Dahlgren, krydret med lidt dramatik.
 

Mens bilerne holdt på banen og ventede på starten til første heat, eksploderede en luftslange inde i bilen. Forruden i bilen blev blæst ud af bilen og dele fra instrumentbordet røg højt op i luften.
”Det var lige som i en film. Det første jeg gjorde efter eksplotionen, var at tjekke at begge mine ben var der” - fortalte Robert Dahlgren.

Heldigvis var begge ben der stadigvæk og efter teamet teamet fik monteret en ny forrude i Volvo’en kunne Robert Dahlgren starte fra pole position og vinde heatet i sikker stil.

Andet heat blev en helt anden historie. Robert Dahlgren skulle starte på ottende pladsen. Starten gik fint for ham og han begynte at arbejde sig op gennem feltet. Men efter kun fem omgange gav Volvo’ens motor op og ville ikke mere.

”Min olie temperatur steg konstant, og lige da jeg fik alarm for den høje olie temperatur, døde motoren, den stoppede bare” - fortalte Dahlgren og han forsatte med at sige - ”det værste er at stå uden for banen og se sine konkurrenter køre sikre point hjem.”

Robert Dahlgrens teamkollega, nordmanden Tommy Rustad, som sluttede på anden pladsen i første heat, havde en helt udramatisk weekend og sluttede på en flot fjedere plads i andet heat.

Selch

Læs mere om:
  • Robert Dahlgren
  • Tommy Rustad
  • Mantorp Park
  • 02/05/09 - Mantorp Park - Swedish Touring Car Championship
  •  
     

    Swedish Touring Car Championship nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: