Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Ferrari tilbage på Le Mans

Le Mans 
07/05/09 

Le MansNår starten går til årets 24 timers Le Mans, som er nr. 77 i rækken på den berømte bane, så er Ferrari tilbage i det berømte løb. Det er dog ikke som officiel deltager i løbet. Nej, løbet skal jo pr. tradition flages igang, og her har Luca di Montezemolo fået en invitation til at være manden med det berømte startflag.
 

Når dette års 24 timers løb på Le Mans flages igang, så er det Luca di Montezemolo der får det ærefulde hverv at starte løbet. ACO som er enevældig arrangør af løbet har sendt Luca di Montezemolo en invitation til at foretage starten. Og Luca di Montezemolo har med stor respekt for løbet, sagt ja tak. Desuden vil Ferraris Formel 1 teamchef, Stefano Domenicali, også være til stede på banen.

Invitationen er sendt specielt til Luca di Montezemolo da ACO præsident Jean-Claude Plassart, ønsker at markere 60 års jubilæet for den første af i alt 9 Ferrari sejre i det berømte løb.

"Jeg er meget beæret over at få denne mulighed for at starte et motorløb med så stor en historie og som også har stærke links til Ferrari. Vi har som team opnået adskillige gode resultater netop her."

"Le Mans 24 timers løbet er også ensbetydende med én høj teknologisk og avanceret udvikling af motorsporten, og vi har selvfølgelig også haft vore øjne rettet mod dette." - udtaler altså Luca di Montezemolo.

Udover de 9 generelle sejre på Le Mans, så har Ferrari også et utal af sejre i diverse klasser. Senest i 2008 hvor Risi Competizione vandt GT2 klassen.

Dons

Læs mere om:
  • Le Mans
  • 13/06/09 - Le Mans - Le Mans
  •