Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car SP4

Peter Vesti har travlt - meget travlt

Special Saloon Car
SP4 

06/05/09 

Hen over vinteren har Peter Vesti haft gang i et nyt projekt med én Toyota Supra. Meget er sket og bilen er meget forandret, men flere ting har trods grundig forberedelse forsinket projektet. Trods forsinkelserne møder Peter Vesti op på Jyllandsringen i den kommende weekend til åbningsløbet.
 

Peter Vesti og hans team har henover vinteren arbejdet med et temmelig stort projekt. Toyota Supra'en skulle gennemgå den helt store forandring og vel også forvandling. Men trods en grundig forberedelse, så er det færdige resultat ikke helt klar endnu. Men konkurrenterne behøver ikke at frygte at Peter Vesti bliver væk fra åbningsløbet på Jyllandsringen i den kommende weekend. Han og teamet møder skam op.


En noget laber Supra...
(Foto: Vesti Motorsport)

Projektet med den nye bil, er desværre blevet forsinket af forskellige uforudsete årsager. Derfor bliver det den "gamle" racer Peter Vesti møder op med. Dog med et ændret karrosseri, så bilerne - for der er nemlig 2 - bliver ens visuelt. Dog er der sket noget under motorhjelmen også.

Peter Vesti har sammen med teamet lagt en lidt mindre motor i bilen. Til gengæld bliver den monteret med sekventiel gearkasse, og så er det besluttet at man i år kører med E85 brændstof. Peter Vesti forventer bilen klar, så man kan være med i hele weekenden. Der mangler dog et par ting. Peter Vesti nævner ikke det hele, men han glæder sig til at nogle nye fælge og dæk kommer i hus, så tilskuerne virkelig kan se at der er sket noget. Desværre når Peter Vesti ikke at teste bilen inden weekendens træning og kvalifikation, så både han og teamet får virkelig travlt med at finde så godt et setup som muligt. Dog er Peter Vesti ret fortrøstningsfuld, idet det ikke er de store ting man har ændret i bilen. Det gælder primært om at finde balancen i bilen da både motor og gearkasse er skiftet ud i forhold til 2008 sæsonen.

Peter Vesti tilføjer også at den bil han deltager i i den kommende weekend, rent faktisk kan købes eller lejes. Peter Vesti er som førnævnt i fuld gang med opbygningen af en helt ny racer, som desværre ikke er blevet klar. Desuden er der plads i teltet hos Peter Vesti, så er der nogen der mangler teltplads, så tag kontakt til Peter Vesti.

Dons

Læs mere om:
  • Peter Vesti
  • Jyllandsringen
  • 10/05/09 - Jyllandsringen - Special Saloon
  •