Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

Jasmin Kart vandt 2. afdeling af RMC DK

Go Kart 
06/05/09 

Andreas H. Jensen vandt anden afdeling af Rotax Max Challenge DK. Det blev gjort i Jasmin Kart som er udviklet af Guldborg Racing. Andreas var sammen med team kammerat Mike Hansen de to hurtigste gennem hele dagen.
 

Det eneste tidspunkt det ikke var en af de to som kørte hurtigst var i tidstagningen, hvor Mike Hansen blev slået med 5/100 sekund af Morten Dons.

Pga de ændrede tidsplaner og heat længder, var det Andreas H. Jensen som fik mest held med sit set up i prefinalen af de to kører og kom i hus som 1'er og med hurtigste tid.


(Foto: Guldborg Racing)

I Finalen var det Mike Hansen som havde ramt set up'et bedst og kørte hurtigste tid, som var over 4/10 hurtigere end den anden hurtigste. Dog var det sort uheld og en påkørsel i første sving der gjorde at han var sidste mand ud af første sving istedet for 7'er. Og med godt 22 overhalinger på blot 9 minutter fik han sig kæmpet op på en 10 plads.

Det var igen Andreas H. Jensen som fik den bedste start og førte store dele af finalen, med undtagelse af 2 omgange. På sidste omgang fightede han sig tilbage og overhalede Morten Dons og kom i mål blot 4/100 foran Morten.
Flot kørt af begge drenge som vidste, godt team arbejde hele dagen, og at Jasmin Karten også kan vinde på gokart baner udenfor.

Guldborg Racing


Læs mere om:
  • Andreas H. Jensen
  • Mike Hansen
  • Guldborg Racing
  •