Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Endurance Race

Besøg GRC Racing på Nürburgring

Endurance 
05/05/09 

Få motorsporten helt ind under huden
Så er der mindre end 3 uger til det går løs med 24 timers-løbet på Nürburgring.
24H Nürburgring er en af de absolut største sportsbegivenheder i Europa. Mere end 200.000 tilskuere plejer at overvære løbet – og hvorfor skulle du ikke være en af dem?
 

For omkring 60 € får man adgang til hele herligheden i 4 dage. Og ”hele” skal forstås helt bogstaveligt!
Under hele begivenheden er der adgang til pitgaragerne, hvor en skov af mekanikere kæmper for at holde de flere end 200 deltagende biler i form. Du kan følge kørerskift, tankning, hjulskift og hvad der ellers sker på mindre end 2 meters afstand. Du kommer med andre ord så tæt på sporten som det er muligt – hvis man altså ikke lige selv skal køre.

Dertil kommer et spændende supportprogram med såvel moderne formelbiler som Classic Cars, der har deltaget i 24 timers-løbet mellem 1947 og 1981.

Alt dette sker kun ca. 7 timers kørsel fra den danske grænse.

GRC Racing deltager med BMW 120d, der så sent som i sidste weekend viste sig særdeles konkurrencedygtig i sin klasse.

Vælger du at tilbringe Kristi Himmelfartsferien på Nürburgring er du naturligvis hjertelig velkommen til at besøge os og få en kop kaffe i vores pitgarage. Vi skal nok hjælpe med at du får en uforglemmelig motorsports-oplevelse.

Har du spørgsmål om vores deltagelse eller 24H Nürburgring generelt er du også velkommen til at skrive til os på 24H@grc-racing.com. Vi garanterer at du får svar.

Desuden starter vi om få dage med daglige artikler på vores hjemmeside, hvor vi vil fortælle om udviklingen i vores forberedelser samt bringe baggrundsartikler om løbet.

Peter Hindsgaul


Læs mere om:
  • Jan Kalmar
  • Nürburgring
  •