Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Renault 2000 Europa Serie

Gode point til Kevin Magnussen

FR 2000 EU 
05/05/09 

Formel Renault 2000 Europa SerieKevin Magnussen fik gode point ind på kontoen, da han i weekenden deltog i anden afdeling af Formel Renault 2.0 Eurocup på Spa i Belgien. Efter at have været blandt de hurtigste i både træning og kvalifikation i sin Formel Renault fra Team Motopark Academy blev det til en flot femteplads i lørdagens løb og en fjerdeplads i søndagens løb.
 

”Lørdag startede jeg toer og fik en rimelig god start” fortalte Kevin Magnussen. ”Desværre laver Costa foran mig en fejl i første sving, så jeg må bremse hårdt for at undgå ham. Jeg var måske for forsigtig, men jeg var meget opsat på at gennemføre og få point på kontoen, da jeg ikke fik point ved sidste afdeling. Det koster mig nogle placeringer, at jeg kører forsigtigt, men jeg fik en femteplads hjem og fik nogle gode point på kontoen og så kunne jeg bygge videre på det”.


Kevin Magnussen, i bilen med nummer 10, fik point i Formel Renault Eurocup på Spa.
(Foto: Jan Kaiser)

”Ved søndagens løb startede jeg igen toer bag Costa. Jeg får en rigtig god start og kommer godt igennem Eau Rouge og er lige bag Costa på langsiden. Jeg får en god slipstrøm og forsøger at overhale Costa udenom, da han spærrer på indersiden. Jeg tror, jeg er forbi ham, men han får et skub bagfra og kommer tilbage forbi mig med et helt tog af biler efter sig, så jeg i stedet ryger ned som firer. Jeg kæmper mig tilbage på både tredje- og andenpladsen, men bliver overhalet igen og må til sidst tage til takke med fjerdepladsen kun 4,5 sek. fra Costa, der vinder igen. Men det giver igen gode point og jeg er nu på sjettepladsen i mesterskabet, selvom jeg ikke fik point ved første afdeling”.


Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • Motopark Academy
  • Spa-Francorchamps
  • 03/05/09 - Spa-Francorchamps - FR 2000 EU
  •