Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Lundgaard og Nykjær er parat

Danish
Touringcar
Challenge 

05/05/09 

- til at kæmpe om DTC-mesterskabet
Det har været en hektisk week-end på Jyllandsringen lige udenfor Silkeborg. Årets DTC-felt har haft mulighed for at afprøve og justere deres biler inden sæsonen for alvor går i gang den 10. maj. I løbet af lørdag og søndag har banen været åben for DTC-racerne og det benyttede samtlige teams, som har tilmeldt sig mesterskabet, sig af.
 

For Chevrolet Motorsport Danmark var det en kærkommen lejlighed til at sikre sig, at de to biler var toptrimmede og parat til en krævende sæson. Men det var ikke kun materiellet, som skulle have et sidste check.

"Som kører er det lige sagen at komme ind i rytmen igen under sådan en test. Men sådan en test gavner hele teamet. Alle rutiner bliver lige lagt på plads. Det er jo ikke kun os kørere - alle mekanikerne skal også lige tilbage i det gear, der skal bruges i en løbsweekend, hvor der er pres på og alt bare skal fungere på rygraden. Der er man ikke lige med det samme, så det er guld værd lige at få strammet selen under en test som denne," mener Henrik Lundgaard.


(Foto: Henning Smed)

Der blev ikke lagt fingre imellem under testen. Mange teams ville vise, at de bliver at regne med i mesterskabskampen i år og der blev kørt hurtigere, end der nogensinde tidligere er blevet kørt af DTC-biler på Jyllandsringen.

De to Chevroleter var i den skarpe ende af feltet, men de kunne ikke tage æren af at være hurtigst. "Vi må virkelig tage hatten af for vores konkurrenter. Der bliver kørt rigtig stærkt og man skal helt sikkert stå tidligt op for at hænge på i år. Da de allerhurtigste tider blev kørt her søndag formiddag var vores to biler i gang med at køre en løbsdistancetest, så derfor gjorde vi ikke et forsøg på at sætte en supertid. Det er også først i næste week-end, at jeg vil have at vi er hurtigst," smiler teamchef Kent Bo Steffensen, som var godt tilfreds med dagens testresultater.


(Foto: Henning Smed)

I næste week-end går det så løs for alvor og det bliver værd at følge. "Det bliver et brag af en sæson. Vi skal være på tæerne hele tiden - og det er vi også. Stol på det!," slår Kent Bo Steffensen fast.

Chevrolet Motorsport Danmark

Læs mere om:
  • Henrik Lundgaard
  • Michel Nykjær
  • Chevrolet Motorsport Danmark
  • Perfection Racing
  • Jyllandsringen
  • 03/05/09 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •