Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Endurance Championship

Dansk Metal til Sally Racing

Danish Endurance
Championship 

04/05/09 

DEC - Danish Endurance ChampionshipLørdag deltog Sally Racing i første afdeling af Danish Endurance Championship, der blev afviklet på Jyllands-Ringen ved Silkeborg, og her levede de flot op til den ene af deres sponsorer 'Dansk Metal' ved at komme på podiet og tage pokaler hele to gange.
 


(Foto: Motorsporten.dk)

De tre kørere i Sally Racing denne weekend, Jesper og Martin Sally Pedersen (far og søn) samt Ronni Nielsen kørte i den ene af teamets to Renault Clio III racere, som de i den første tidtagning placerede på 9. pladsen, en placering de forbedrede til en 7. plads i den anden tidtagning, hvilket sikrede dem en fornem startplacering i det 35 biler store felt.


(Foto: Motorsporten.dk)

Til selve 4-timers løbet valgte teamet at det skulle være Jesper Sally Pedersen der skulle starte i bilen, og køre det første stint.
Jesper viste sin store erfaring, og allerede under starten på løbet vandt han de første placeringer, og i løbet af sit stint kørte han yderligere Clio'en et par placeringer frem.

Efter første tankstop og kørerskift kørte Ronni Nielsen et solidt midterste stint, hvor det lykkedes for ham at holde Clio racereren oppe i den forreste del af feltet, og teamet begyndte at vejre et topresultat, men var samtidig forsigtige med optimismen - under et fire timer langt løb kan der nå at ske meget!


(Foto: Motorsporten.dk)

Ved andet pitstop og køreskift, viste det sig at teamet blev nødt til at skifte dæk, noget som naturligvis kostede dem både noget tid, samt ikke mindst nogle placeringer.
Martin Sally Pedersen kom i bilen for at køre det tredie og sidste stint, og han kæmpede sig flot tilbage i kampen om pokalerne.


(Foto: Motorsporten.dk)

Da de fire timer var overstået, og Clio raceren fra team Sally Racing krydsede målstregen skete dette på en generel 4. plads, samt på 3. pladsen i deres klasse, dermed scorede de tre kørere den første omgang pokaler til teamet.


(Foto: Motorsporten.dk)

I forbindelse med 4-timers løbene i Danish Endurance Championship, køres der også en intern Renault Clio konkurrence, her placerede de tre kørere fra Sally Racing sig på 2. pladsen, og scorede dermed endnu en omgange pokaler.


(Foto: Motorsporten.dk)

Sally Racing får ikke lang tid til at hvile på laurbærbladene, for allerede den kommende weekend skal de på banen igen - denne gang gælder det første og anden afdeling Renault Clio Cup mesterskabet, der ligesom Danish Endurance Championship løbet skal køres på Jyllands-Ringen.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Jesper Sally Pedersen
  • Martin Sally Pedersen
  • Sally Racing
  • Jyllandsringen
  • 03/05/09 - Jyllandsringen - Danish Endurance Championship
  • Sally Racing i DEC
  •