Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Advan Cup

Sponsor redder sæsonpremieren

Advan Cup 
01/05/09 
Yokohama

Der har de sidste måneder hersket stor travlhed hos LV-Motorsport, hvor man har arbejdet hårdt på at få de to nye Peugeot 308 EPO I racere klar til sæsonpremieren denne weekend, men tekniske drillerier med nogle af de elektriske komponenter der er blevet leveret til bilerne har forsinket projektet, samt stillet teamets trofaste mekanikere overfor store udfordringer.
 

Den første af de to 308'ere står nu startklar til weekendens to løb i Advan Cup serien på Jyllandsringen, mens teamet har måtte konstatere at bil nummer to, ikke kan nå at blive klar.

Den bil der er klar, er den som skal køres af Anders Majgaard, mens David Falch's bil endnu står på værkstedet med elektriske problemer, og dermed var David henvist til en plads på sidelinjen.

Dette kom en af teamets store støtter for øre, og en 'redningsplan' blev hurtigt sat i værk, her viste Ove Jørgensen fra OJ Maskinudlejning at hans interesse, arrangement og støtte til teamet skal tages meget alvorligt - han købte straks en Peugeot 307 Advan Cup racer, så David kunne stille op til løbene på søndag!

Den Peugeot 307 som Ove Jørgensen har købt, er den bil som de sidste par sæsoner er blevet kørt af Anders Christensen, og før den tid var det Klaus Verner's DM vinderbil hos LV-Motorsport - så nu er raceren hjemme hvor den startede. Men vigtigst af alt; David Falch's sæsonpremiere er reddet.

For yderligere at understrege Ove Jørgensen's store interesse for motorsporten, har han nu taget licens, og han stiller også selv op denne weekend hvor han debuterer i Danish Endurance Championship.
Han skal sammen med sine medkørere deltage i 4-timers løbet i en Ford Focus fra det tidligere Team Go Racing.

Teamchef Lars Vendelbo fra LV-Motorsport har svært ved at sætte ord på hvor glad og taknemmelig han er for Ove Jørgensen's redning af den meget uheldige situation - det er virkelig en stor indsat der her er blevet ydet, og noget som hele teamet sætter meget stor pris på.

Ligesom Ove Jørgensen stiller Lars Vendelbo også op i 4-timers løbet, hvor han skal køre i en BMW Mini fra Stefan Kaas Racing, og på trods af hjælpen, har han tænkt sig at give Ove Jørgensen kamp til stregen.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
 • Anders Majgaard
 • David Falch
 • Lars Vendelbo
 • Ove Jørgensen
 • LV-Motorsport
 • Jyllandsringen
 • 03/05/09 - Jyllandsringen - Advan Cup
 • 03/05/09 - Jyllandsringen - Danish Endurance Championship
 • Ferrari Weekend og DTC præsentation
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her  ASETEK SIMSPORTS