Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans Series

Peugeot tester igen

Le Mans
Series 

01/05/09 

Den franske avis L'Equipe har rapporteret at Peugeot teamet startede på en langdistance test i tirsdags. Testen foregår på Paul Ricard banen i Frankrig og begge Peugeot 908 biler teste med de ekstra 30 kilo som dieselbilerne skal køre med ifølge ACO’s reglements nyeste ændring.
 

Det var fra start den unge Simon Pagenaud der skulle køre den ene Peugeot 908, det var første gang han kørte bilen. Samme Pagenaud skal køre den ene Peugeot 908 ved Le Mans Series løbet på Spa Francorchamps i maj, og herefter kører han for Pescarolo Sport i en Peugeot 908 til Le Mans.

Der er ikke kommet noget ud fra fra Peugeots endurance test, og og ingen vil udtale sig om hvordan det er gået, så reelt må vi vente til Le Mans Series løbet på Spa Francorchamps med at se hvordan de nye regler har påvirket Peugeot 908 HDI raceren.

L'Equipe kommer dog med en interessant nyhed, det er at Peugeot teamet vil køre flere løb end Le Mans. Det var ellers offentliggjort at Peugeot først ville træffe den afgørelse efter Le Mans 24-timers løbet, men de fortæller at Peugeot Sport kommer til start ved årets 3. afdeling af Le Mans Series mesterskabet der køres den 2. august på Portimão. Herefter kommer de enten på Silverstone til årets sidste afdeling af Le Mans Series, eller også tager teamet til Petit Le Mans i American Le Mans Series.

Pescarolo Sport vil også køre videre med deres Peugeot 908 efter Le Mans. De kommer til start i Asian Le Mans Series mesterskabet, enten på Okayama den 1. november eller på Shanghai den 8. november.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Simon Pagenaud
  • Peugeot Sport
  •