Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC - Invitation Only

Michael Klostermann i DTC-forberedelser

DTC
Invitation Only 

30/04/09 

For Michael Klostermann bliver sæsonen 2009 et gensyn med DTC-klassen. Efter forsøget i 2006 sammen med Kurt Thiim er de mellemliggende to år gået med at sætte nogle solide fodspor i Special Saloon Car med et mesterskab i 2007 og tæt på i 2008.
 

Indsatsen i år bliver med en ’gammel’ DTC-bil, idet den ene af de to biler, der blev købt fra Essex i 2005 er basis for den kraftigt ombyggede BMW E46. Med de voldsomt udbyggede skærme vil bilen adskille sig markant fra resten af feltet, men også lyden vil blive noget helt andet. ”Der bliver nusik for øregangene, når den får lov til at ringe ud ved 10.000 omdrejninger”, griner Michael Klostermann.


Michael Klostermann på Jyllands-Ringen 2008.
(Foto: Gripping Media)

Testdagen skal dog ikke så meget bruges til at køre rigtig stærkt: ”Sidste år ødelagde vi faktisk en helt ny motor i første løb – den døde først rigtigt i et senere løb, men grunden til havariet blev lagt den første dag, og det gør vi ikke igen. Derfor skal vi bruge weekenden til at køre den nye motor rigtigt ind, og så må vi bare vente med at give fuld gas til det rigtige løb”.

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Michael Klostermann
  • Perfection Racing
  • Jyllandsringen
  • 03/05/09 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •