Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Endurance Championship

Sally Racing i DEC

Danish Endurance
Championship 

30/04/09 

DEC - Danish Endurance Championship- med teamchefen selv bag rattet!
Her i weekenden afholdes der 'Ferrari Weekend og DTC præsentation' på Jyllands-Ringen, hvor også en del andre klasser er inviteret, heriblandt Danish Endurance Championship klassen, hvor Sally Racing har tilmeldt en Renault Clio III racer.
 

I teamet bliver der nok størst opmærksomhed om Renault Clio III raceren med nummer 229 på siden, for i den skal teamchef Jesper Sally Pedersen selv sidde.


(Foto: Sally Racing)

Jesper får til 4-timers løbet sin søn Martin Sally Pedersen, samt Ronni Nielsen som medkørere.
Martin og Ronni er i år tilmeldt Clio Cup mesterskabet for Sally Racing, og de kunne have valgt 'kun' at deltage i weekendens Clio Cup træning, men de er overbeviste om at de vil få mere køretid på banen ved at deltage i DEC klassen.
Martin og Ronni deltog også i Clio Cup mesterskabet i 2008. hvor de sluttede på henholdsvis 7. og 22. pladserne.


(Foto: Sally Racing)

Jesper Sally Pedersen har op til denne sæson indkøbt en Ford Escort Mk. 1 til historisk motorsport, men den får denne weekend lov til at holde fri, mens han kører sammen med Martin og Ronni i Clio III raceren.
Hans primære mål med deltagelsen er igen at få Jyllands-Ringen 'ind under huden', så han står velforberedt til de fremtidige løb på banen. Og her kan der blive tale om både deltagelse i historiske løb med Ford'en, samt deltagelse i Special Saloon Car klassen med hans Renault Megane II DTC racer.


(Foto: Sally Racing)

Udover Clio'en med startnummer 229, medbringer Sally Racing endnu en Renault Clio III, hvis der skulle komme nogle sidste minuts tilmeldinger fra interesserede kørere til DEC 4-timers løbet. Alternativt kan de jo bruge den som reservedele, hvis noget skulle gå galt med 229'eren.

De to Renault'er er dog ikke de eneste biler i Sally Racing's pittelt denne weekend, der kommer yderligere tre biler:

  • En Ford Focus #307 til DEC klassen der skal køres af Elvin Pedersen og Keld Gråbæk.
  • En Volvo S60 til Special Saloon Car med Niels Høiby bag rattet.
  • En Renault Megane II Advan Cup racer som denne weekend skal køres af René Hoff.

Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Jesper Sally Pedersen
  • Martin Sally Pedersen
  • Sally Racing
  • Jyllandsringen
  • 03/05/09 - Jyllandsringen - Danish Endurance Championship
  • Ferrari Weekend og DTC præsentation
  •