Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Sæsonstart i Special Saloon Car

Special Saloon 
01/05/09 

Vi kæmper for at blive klar
Ganske som det plejer, har optakten til sæsonpremieren udviklet sig til en kamp med tiden for at få de sidste skruer efterset og strammet. For Jørgen Hansen var det ellers begyndt i god tid og en opvarmningstur til Hockenheim skulle være den endelige test inden den danske sæsonstart.
 

Desværre opgav en plejlstang i den nye motor ævred og installerede en række meget uautoriserede inspektionshuller i motoren.

”Det var godt nok meget surt at stå og se olie løbe ud af motoren, men vi måtte jo bare se at komme hjem og få lagt den gamle motor i”, reflekterer Jørgen. ”Jeg har ikke meldt mig til testdagen endnu, for jeg skal lige have de sidste ting på plads, men det ville være godt at komme over og få funktionstestet bilen.”


Jørgen Hansen på Jyllands-Ringen 2008.
(Foto: Gripping Media)

Taktikken for sæsonen er ikke blevet ændret i forhold til tidligere. Der bliver kørt stærkt fra flaget falder, og målet er hver gang at vinde løbet. ”Sådan går det jo bare aldrig, men jeg har aldrig i min karriere kørt efter et mesterskab – og jeg ville ikke være nær så glad for et mesterskab, der er hentet på lutter anden- og tredjepladser, som for et par løbssejre i sæsonen.”

For Jørgen er der ingen tvivl om, at det bliver en spændende sæson. Desværre bliver det uden konkurrence fra Jens Ole Mathiesen og Klostermann-brødrene, men der er også andre skarpe profiler i klassen. Desuden skulle Christer Gislerud komme i en meget kraftig Corvette ”ja, og sådan en bil ville jeg jo elske at give baghjul” kom det spontant fra dansk motorsports gamle ræv.

Hansen Racing

Gripping Media ApS

Læs mere om:
 • Jørgen 'Gamle' Hansen
 • Hansen Racing
 • Jyllandsringen
 • 03/05/09 - Jyllandsringen - Special Saloon
 • Ferrari Weekend og DTC præsentation
 • Jørgen Hansen på Hockenheim
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her