Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Rookie Sportsdriver Event på Padborg Park

Diverse 
03/05/09 

Alle pladser var på få dage revet væk til den første Rookie Sportsdriver Event som blev afholdt på Padborg Park d. 17 april. Dagen blev afviklet med stor succes og der var kun ros fra deltagerne til folkene bag arrangementet. Arrangementet var lavet for at folk som havde ingen eller meget lidt baneerfaring kunne komme ud på en rigtig bane og under sikre forhold afprøve sig selv og deres bils grænser på en rigtig racerbane.
 

Det var Lars Kruse fra Activedriving.dk som stod for teori undervisningen og når først han går i gang er han næsten umulig at stoppe. Efter 3 timer i teori lokalet, kun afbrudt da folk skulle have lidt at spise og drikke, lykkes det at få stoppet Lars i hans PowerPoint præsentation så deltagerne kunne komme ud på banen og afprøve nogle af de mange ting de havde lært i løbet af de sidste 3 timer.

Lars gennemgik blandt andet sving og bremseteknik, ideallinier, opsætning af undervogn, friktionscirklen og mange andre spændende ting, som er værd at vide når man skal hurtig og sikkert rundt på en bane.

Ude på banen havde deltagerne så rig mulighed for at afprøve tingene i praksis og der var også 2 instruktører som deltagerne kunne få med ud og side ved siden af, hvor de så undervejs kunne komme med input til hvad man skulle gøre anderledes. Hvis deltagerne havde lyst så kunne de også få instruktøren til at køre deres bil og på den måde se hvordan man skulle gøre tingene.

Endnu et Rookie arrangement
Efter at den første Rookie Sportsdriver Event var fuld booket på få dage, har vi besluttet os for at lave endnu et arrangement på Padborg Park i samme stil. Det bliver fredag d. 10 juli fra 13-18 og der igen være omkring 3 timer med grundig teori og herefter et par timer på banen. Der vil til arrangementet d. 10 juli dog være 2 klasser, hvor der udelukkende er nybegyndere i den ene klasse og hvor bilerne skal være indregistreret og i den anden klasse vil være folk som har lidt mere bane erfaring og her er det også tilladt at deltage i biler uden nummerplader.
Prisen er 900,- incl. mad og drikke under teori undervisningen.

Læs mere om regler og tilmelding på www.track-meet.dk

Christina og Brian Fast Sørensen
Track-meet.dk - Oplev grænsen under sikre forhold


Læs mere om:
  • Padborg Park
  •