Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Kritik af Toro Rosso kørerne

Formel 1 
29/04/09 

Der er intern kritik af Toro Rosso teamets to kørere. Efter at den tidligere Formel 1 verdensmester, Alain Prost, offentligt har kritiseret især landsmanden Sebastien Bourdais, så følger teamchef Franz Tost nu efter med tilsvarende kritik.
 

Især Sebastien Boudais står for skud i den kritik hans egen teamchef, Franz Tost, uddeler. Kritikken lyder slet og ret på at der bliver begået for mange fejl. Det er dog ikke kun Sebastien Bourdais der får kritik. Også teamets nye kører i denne sæson, Sebastien Buemi, får en løftet pegefinger.

Om Sebastien Bourdais siger Franz Tost:
"Han ved udmærket godt hvordan en racerbil skal køres hurtigt, men det ser ud til at han har en negativ attitude som kommer i vejen for hans præstation."

"Med et så tæt felt som der i denne sæson, så er der ikke råd til fejl. Det må vore kørere lære at forstå."

Selvom Sebastien Buemi har overrasket positivt, så mener Franz Tost at de to kørere generelt laver for mange personlige fejl. Dog skal det overfor kørerne forsvares at denne sæsons racer, STR4, ikke just har været kendt for at være specielt god når der har skullet bremses kraftigt ned. En ting som kørerne i Red Bull Racing klagede også klagede over i sidste sæson, da bilen trods ændringer til denne sæson, hed RB4.

Dons

Læs mere om:
  • Sébastien Bourdais
  • Sébastien Buemi
  • Scuderia Toro Rosso
  •      D4 Enterprise Solutions