Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Suzuki Swift Challenge

Bedst tænkelige opvarmning for Nick Reimersø

Swift Challenge 
05/05/09 

For et par uger siden deltog Suzuki Swift Challenge køreren Nick Reimersø i et opvarmningsløb forud for sæsonen. Løbet blev kørt på Padborg Park med fuldt udbytte for Nick Reimersø. Nu venter det første rigtige løb i den kommende weekend.
 

Der er fuldt program på Jyllandsringen i den kommende weekend. For HP Racing og Nick Reimersø gælder det om at gentage successen fra opvarmningsløbet på Padborg Park for et par uger siden, hvor Nick Reimersø tog sig af alt. Det blev til 2 gange pole og 2 sejre. Bedre optakt kan man ikke få forud for sæsonen.

Nu gælder det så Jyllandsringen, som er en bane som Nick Reimersø kender rigtig godt. De tidligere erfaringer fra banen skal bruges igen, og teamet har siden løbet på Padborg Park, været igang med at få bilen trimmet og justeret ind til Jyllandsringen. Forhåbningerne er efter det gode udlæg på Padborg Park at komme øverst på podiet, omend at der er et par af konkurrenterne i Suzuki Swift Challenge klassen som også gerne vil se udsigten fra øverste trin. Men står det til Nick Reimersø, så er det ham som skal stå der.


Nick Reimersø i føring på Padborg Park - og han blev der
(Foto: Motorsporten.dk)

Suzuki Swift Challenge kørerne får dog travlt. Denne gang skal klassen køre sammen med 1600 Challenge klassen, så det bliver et meget stort og tæt felt som publikum får fornøjelsen af. Dermed skulle der også være garanti for noget tæt og spændende race. Hos HP Racing glæder man sig i hvert fald til at komme igang for alvor efter vinterpausen.

Dons

Læs mere om:
  • Nick Reimersø
  • HP Racing / Henrik Poulsen
  • Jyllandsringen
  •