Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

British Touring Car Championship

Jason Plato i fuld sæson for RML

BTCC 
29/04/09 

Jason Plato kørte første løb i British Touring Car Championship for Ray Mallock Ltd. I en Chevrolet, som en enkelt begivenhed efter han mistede sit sæde hos Seat som stoppede i serien, men nu skal han kører fuld sæson for dem.
 

Aftalen med RML, som også har bygget de danske Chevrolet DTC biler, var faktisk kun en aftale om at køre den første afdeling af BTCC, men da Plato gik hen og vandt det ene løb, uden at havet testet i bilen, blev aftalen forlænget.

Det var derfor lidt af en overraskelse da RML Chevrolet og Jason Plato stillede til start til anden afdeling på Thruxton. Til løbet på Thruxton var der dog flere overraskelser, for James Thompson stillede til start for for Team Dynamics i Honda Civic. Derudover blev det at RML ville deltage i resten af sæsonen med to stykker Chevrolet Lacetti biler og Jason Platos team kammerat vil blive Mat Jackson.

Til det at James Thompson også ville deltage i BTCC løb i år havde Jason Plato følgende at sige:
”Det er fantastisk at James er tilbage, han er en stor karakter at have med i feltet. Vi udvekslede nogle ’behagligheder’ på telefonen for nyligt, og fik snakket om at vi sikker ville få konkakt i løbet af weekenden, selv om det kun ville blive 'kærlige klask'.”

Begge kører scorede 14 point i denne weekend og havde kun få 'kærlige klask'!

Selch

Læs mere om:
  • James Thompson
  • Jason Plato
  • RML
  • Thruxton
  •