Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

iSport i Formel 1?

Formel 1 
27/04/09 

Teamejer og -chef Paul Jackson fra iSport der de sidste sæsoner har deltaget i Grand Prix 2 mesterskabet, ser nu en mulighed for at rykke op i Formel 1 klassen, og det kan godt blive allerede fra og med 2010 sæsonen.
 

iSport og Paul Jackson er dog ikke de eneste der har fået øjnene op for en mulig indtræden i Formel 1, nu hvor omkostningerne bliver sænket, og klassen dermed mere økonomisk tiltrækkende.
Derfor gælder de om hurtigt at få budgettet på plads, så det kan præsenteres for FIA, for kun hvis de godkender budgettet samt det enkelte teams økonomiske baggrund, kan man komme i betragtning til at stille op i Formel 1.

Paul Jackson er sikker på at udgifterne til at drive et Formel 1 team kan komme endnu længere ned, end de spareforslag der er på bordet nu lægger op til.
Jeg har som mål at give et par mennesker i Formel 1 en 'et spark bagi' og vise dem, at de smider mange penge ud af vinduet for ingenting" - udtaler Paul Jackson - "de nuværende team ikke er struktureret til at operere inden for 30-millioner-budgettet. Så det vil synligvis være bedre at starte med et tomt blad. Grundlaget for eventuelle nye hold vil være GP2 ingeniører, der er vant til at gøre et stort stykke arbejde med begrænsede ressourcer" - tilføjer han.

Der er hos iSport er endnu ikke truffet beslutning om en eventuel motorleverandør, mens Paul Jackson gerne vil have hans tidligere GP2 protegé Bruno Senna som den ene af teamets kørere:
"Det ville være fantastisk. Jeg er overbevist om, at Bruno Senna hører til i Formel 1" - slutter Paul Jackson.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Bruno Senna
  • iSport International
  •