Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Porsche Sports Cup Endurance

Kurt Thiim sikrer topplaceringer på Nürburgring

Porsche
Sports Cup
Endurance 

27/04/09 

Kort før den danske banesportssæson er kommet i fulde omdrejninger, har den sønderjyske veteran, Kurt Thiim, sikret sig de første pokaler med 2009 indgraveret. I weekenden deltog han i et to-timers racerløb i Porsche Sports Cup Endurance-serien på Nürburgring. Her delte han en Porsche 997 GT3 Cup med 21-årige Lars Kern, Tyskland.
 

Efter to timers race på Nürburgring kunne de to kørere stille sig øverst på podiet for deres sejr i C5-klassen, og da de kort tid efter atter trådte på podiet, var det for at modtage pokaler for en generel andenplads.

"På trods af at Team Vogelgesang Motorsport er helt nye i faget, har der været helt styr på teknikken bagved, så det har været nemt for os kørere at give den gas", fortæller Kurt Thiim fra det sydtyske.

Næste løb i Porsche Sports Cup Endurance køres på Hockenheimring den 13-14. juni.

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Kurt Thiim
  • Lars Kern
  • Team Vogelgesang Motorsport
  • Nürburgring
  •