Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SuperSport 600 VM Series

Robbin Harms i top 10

SuperSport
600 VM Series 

27/04/09 

- trods manglende motor power
Trods manglende motor power, fightede Danmarks bedste Road Racing kører, Robbin Harms sig til en flot 9. plads i 4. afdeling af det præstigefyldte Supersport verdensmesterskab der i weekenden blev kørt på Assen banen i Holland.
 

’’Jeg havde håbet på et bedre resultat, men jeg gav alt hvad jeg havde i mig, og er tilfreds med min indsats. Det var et hårdt løb, men jeg var med fremme, og viser at jeg har tempoet, men vi mangler lidt mere power’’ fortæller en træt Robbin Harms.

Robbin Harms, der havde kvalificeret sig til start position 9. kom godt fra start, og lå helt fremme med fører gruppen helt inde i 12. omgang, inden Robbin Harms langsomt måtte slippe de forreste.

’’Når jeg pressede motorcyklen til grænsen, kunne jeg alligevel kun følge med, men ikke avancere i feltet’’ forklarer Robbin Harms. ’’Vi mangler 5-10% mere power, så er vi der. Følge med er ikke godt nok, vi skal overhale’’.


(Foto: Racingnews@robbinharms.dk)

Weekenden i Holland var ellers speciel for Veidec Racing Team, fordi Teamet netop, er fra Holland. Alligevel måtte det Hollandske Team, kæmpe hårdt gennem weekenden, for at få den helt rigtige opsætning af deres Honda CBR600RR.

’’Jeg er meget tilfreds med teamets indsats i weekenden, vi havde store problemer i starten, men jeg forsøger at give god feedback til temaet, og de forstår at arbejde med den. Så vi bliver ved med og udvikle cyklen’’. Fortæller Robbin Harms, der i Supersport VM Bla.a bliver støttet af MC-Hjørnet i København.

Næste afdeling af Supersport verdensmesterskabet finder sted i Monza, Italien d. 10. Maj. En bane Robbin Harms har gode erfaringer fra, med sin 2. plads i 2006.

Resultat, 4. afdeling af Supersport VM
26. april 2009, Assen, Holland.

1. E. Laverty (IRL) Honda CBR600RR (35’45.160)
2. C. Crutchlow (GBR) Yamaha YZF R6 (0.107)
3. J. Lascorz (ESP) Kawasaki ZX-6R (0.178)
4. F. Foret (FRA) Yamaha YZF R6 (1.777)
5. K. Sofuoglu (TUR) Honda CBR600RR (1.901)
6. M. Aitchison Honda CBR600RR (5.492)

Flot fight efterlod Robbin Harms på 9. pladsen i søndagens 4. afdeling af Supersport VM i Assen, Holland.

Racingnews@robbinharms.dk


Læs mere om:
  • Robbin Harms
  • Assen
  •