Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC - Invitation Only

Klostermann tilbage i DTC

DTC
Invitation Only 

26/04/09 

Efter et par års fravær fra Danish Touringcar Championship, vender Michael Klostermann, Gørløse, nu tilbage til dansk motorsports topklasse. Det sker med hans ombyggede BMW E46, der skal køre med i den nyoprettede "Invitation-Only"-klasse.
 

"Efter to sæsoner i Special Saloon Car, hvor det i 2007 blev til et mesterskab i Gruppe 1, mener jeg at tiden er kommet til endnu en sæson i DTC", fortæller Michael Klostermann, der stiller op for Perfection Racing, som han ejer sammen med Kent Bo Steffensen.


Michael Klostermann vender tilbage til DTC efter to års deltagelse i Special Saloon Car.
(Foto: Gripping Media)

"Det bliver sjovt at komme tilbage til hele cirkusset omkring DTC", siger Klostermann og indrømmer at han dog også vil savne Special Saloon Car: "De sidste par år har jeg haft en masse gode og fair dueller med blandt andet Jørgen Hansen og norske Christer Gislerud. Hele Special Saloon Car-ånden er enestående, så jeg regner med stille op i et par udvalgte løb i klassen igen i år".


Det bliver ikke et farvel til Special Saloon Car-klassen - Klostermann vil deltage i udvalgte løb i klassen.
(Foto: Gripping Media)

Første løb er til sæsonpremieren den 10. maj på FDM Jyllandsringen, og det hele bliver vist på "6'eren - Danmarks nye kanal for mænd".

Perfection Racing

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Michael Klostermann
  • Perfection Racing
  •