Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Advan Cup

Nyt Team i Dansk motorsport - SMW Racing

Advan Cup 
28/04/09 
Yokohama

Endelig forår! Efter en laaang vinter
En vinter der er gået med planlægning og forsøg på at få vores yngste kører Mikkel Sørensen til at debutere i formel Ford i sæsonen 09, hvilket er uklart, men ser lovende ud. Derudover er den nyerhvervede SEAT LEON gr. N racer og Mads Sørensen klar til at debutere i Advan cuppen.
 

Torsdag d. 23. april var tiden endelig kommet for den første Shakedown test af seat´en.
Vi kørte hjemme fra tidligt og vejrudsigten var blevet tjekket, de pålidelige metrologer havde lovet til høj sol, Så forventningerne var store.

Endelig kunne vi få prøvet bilen som vi overtog sidst i efteråret 2008. Vi havde overtaget den så sent, at vi kun fik trillet meget få omgange på Padborg park.
Hele vinteren er så gået med at klargøre den. Hele bilen har været skilt af og fået nyt og forbedret look.
Nu var dagen jo så endelig kommet hvor alt skulle prøves af.

I vores 1. test pas blev vi efter meget få omgange kaldt i pit pga. støj niveauet. Det fik vi hurtigt fixet med en test potte, selvom det var første pas og jeg kun kørte et par omgange føltes bilen god.

2. test pas, jeg kom ud med nogle clio cup biler og kørte forbi et par stykker og kørte stort set for mig selv gennem hele sessionen, jeg synes allerede her at balancen i bilen var overvældende god og finder mig hurtigt til rette i den, det viste sig også på de dalende tider efterfølgende.

Vi gik til frokost med godt humør, vi diskuterede lidt frem og tilbage og kom frem til at det vigtigste var at få så mange omgange ind i kroppen som muligt uden at ændre så meget på setup´et.

3. test pas, kom jeg ud med et par andre gr. N racere, bilen kører egentlig lige så godt som før og da jeg kom til at kører lidt for mig selv steg koncentrationen og tiderne begyndte at dale, jeg kan mærke at både mig og bilen har mere at give, da jeg pludselig mærker at bilen ikke går som den skal ned af langsiden. Under ind bremsningen på lang siden bliver kabinen fyldt med olie røg, jeg drejede hovedafbryderen og rullede rundt gennem svinget skyndte mig ud, fik åbnet motorhjelmen og så, så et nymalet motorrum fyldt med olie. SURT SURT og atter surt nu hvor bilen kørte så godt og tiderne gik helt fornuftigt ned af. Tilbage til depotet og mine mekanikere fandt hurtigt ud af at den havde brændt hul i stemplet ved cyl nr 4.

Vi pakkede sammen og kørte nordpå igen. Det med bilen var utrolig ærgerligt, men set i bakspejlet så havde vi en god første test af bilen og chaufføren, det var naturligvis også bedre at det sker inden et løb, end i selve løbet. Med lidt flere test kilometer og testning af setup, er jeg sikker på i ser mig ligge i den sjove ende af feltet. Smiler Mads Sørensen.
Vi ser frem mod at komme i gang - Ses på banen

Mads Sørensen og hele team SMW RACING


Læs mere om:
 • Mads K. Sørensen
 • SMW Racing
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her  ASETEK SIMSPORTS