Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Endurance Championship

Stefan Kaas Racing Team sparer på dækkene

Danish Endurance
Championship 

23/04/09 

DEC - Danish Endurance ChampionshipStefan Kaas Racing Teams 2 flotte Mini Challenge biler vil også denne sæson kunne ses på de danske og udenlandske racerbaner.
 

Vores planer for denne sæson er, at vi deltager i de første 4 DEC løb. Der ud over deltager vi i 12 timers løbet på Hungaroring i Oktober og så slutter sæsonen af med 24 timers løbet i Dubai, i januar 2010, denne gang med 2 biler, fortæller Niels Borum, som er blandt kørerne, og fortsætter:

”Dubai 24h løbet var for os som deltog en helt fantastisk oplevelse som giver blod på tanden internationalt, og derfor regner vi da også med at tage begge biler med til Dubai næste år, så alle vores kørere kan få del i oplevelsen.

Teamet vil også i år bestå af kørerne Jackie Bøllingtoft, Christian Daluiso, Jens Larsen, Jacques Møller og Niels Borum og de to sidstnævnte har nu som fast medkører fået Lars Vendelbo med om bord.

”Vi er utrolig glade for at få Lars med i år som fast kører, han kører fantastisk og er samtidig sjov at være sammen med, og i vores regi handler motorsport først og fremmest om at have det sjovt, siger Niels Borum.

Temaet havde i mandags en fælles træningsdag på Jyllands Ringen og her fandt teamet ud af, at man med en speciel køreteknik kan spare en del på dækkene.


(Foto: Anders Majgaard)

”Som det kan ses på billedet vil man ved at køre på to hjul i de fleste af svingene kunne spare en del på dækkene, faktisk omkring 50%”, udtaler Niels Borum.

Flere billeder, herunder stemningsfulde billeder fra 24h Dubai 2009 kan ses på teamets nye hjemmeside.

Stefan Kaas Racing Team


Læs mere om:
  • Lars Vendelbo
  • Stefan Kaas Racing Team
  •