Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Renault 2.0 Sverige

Racing Sweden er i gang inden 2009 sæsonen!

Formel Renault
2.0 Sverige 

19/04/09 

Formel RenaultNu begynder vejen mod podiepladserne! Team Racing Sweden har kørt den første test inden løbssæsonen i det svenske mesterskab for Formel Renault 2.0 starter til maj. Kørerne i teamet er Kasper Krogh med baggrund i Formel Ford i Danmark samt Mattias Lindberg som har stor erfaring fra svensk karting.
 


(Foto: Stefan Bernström)

-Kasper, hvordan føles det, nu op til sæsonen?

- Jeg var indstillet på at køre Formel Ford i Danmark igen i år, da Kari Lehtimäki tilbød mig at køre Formel Renault 2.0 og det var et så godt tilbud, at jeg absolut kun kunne sige ja tak. Jeg ser frem imod at arbejde sammen med et team fra Motorsportgymnasiet som jeg allerede kender og det bliver sjovt at skulle repræsentere Danmark på de svenske baner.


(Foto: Stefan Bernström)

- De kommende uger skal jeg lære bilen bedre at kende og påbegynde tests, for der er meget jeg skal lære før jeg kan jage podiepladser. De fleste baner har jeg ikke kørt på før og det bliver et stærkt startfelt, men min målsætning for sæsonen er at være med helt i top. Det bliver hårdt, men rigtigt sjovt, siger Kasper Krogh, som snart fylder 18 år og som til hverdag er elev på Motorsportgymnasiet på Anderstorp Raceway.


(Foto: Stefan Bernström)

-Mattias, en kommentar efter de første tøvende omgange?

- Første indtryk er hvor brutalt meget hurtigere bilen er end en kart. Det bliver en stor omstilling, men målsætningen er at lave resultater i anden halvdel af sæsonen. Meget er anderledes end en kart, men det bliver sjovt at lære noget helt nyt. Forud for sæsonen skal vi teste flere gange på forskellige baner og jeg ser frem til at få lov til at køre meget. Bilen føles god og med lidt flere omgange i kroppen skal jeg snart få sat et godt tempo.


(Foto: Stefan Bernström)

-Teamchef Kari Lehtimäki, hvordan ser du på dine køreres muligheder for sæsonen?

- Det her er en satsning for fremtiden. Klassen indeholder høj kvalitet på kørersiden, så det bliver ikke nogen spadseretur i parken at være med i toppen, men det her er to unge kørere som har fremtiden foran sig. Vi håber på en god sæson med et entusiastisk hold af mekanikere fra Motorsportgymnasiet i Anderstorp.


(Foto: Stefan Bernström)

Team Racing Sweden


Læs mere om:
  • Kasper Krogh
  • Mattias Lindberg
  • Team Racing Sweden
  • Anderstorp
  •      D4 Enterprise Solutions