Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Langstreckenpokal

VLN 2, desværre uden Aston

Langstreckenpokal 
18/04/09 

Anden afdeling af det tyske langdistancemesterskab VLN finder sted i den kommende weekend, og som altid foregår løbet på Nürburgrings legendariske Nordschleife – Det grønne Helvede.
 

”Vi havde håbet på, at vores Aston Martin ville være klar, og det var også tæt på. Men som jeg tidligere har sagt, skal den være helt klar, før vi sætter den ind. Og det var desværre ikke muligt”, fortæller Teamchef Jan Kalmar.

Afdelingen er dog ikke blottet for påvirkning fra GRC Racing. Spanno Rennsport Technik indsætter den BMW 120d, der markedsføres af GRC Racing.

”BMW'en skal på lørdag køres af noget så utraditionelt som en norsk/panamask duo. Harald Hansen, der gjorde der fantastisk for os sidste år i oktober er det norske ben, og fra Panama har vi hentet David Carballeda Dominguez, der har adskillige løb på Nürburgring på kontoen”, fortsætter Jan Kalmar.


(Foto: GRC Racing)

”En ny kørerkonstellation er selvfølgelig altid spændende, men jeg er overbevist om, at de vil kunne give BMW'en et ryk fremad”.

VLN 2 finder sted lørdag den 18. april. kl. 12.00, men allerede fra kl. 8.30 er der træning og kvalifikation.

Peter Hindsgaul


Læs mere om:
  • GRC Racing
  • Nürburgring
  •