Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Nyt Advan Cup-team på banen

Advan Cup 
18/04/09 
Yokohama

Team Point-S melder sin ankomst
I disse tider, hvor der fokuseres på krise, recession og stigende arbejdsløshed, vil det med stor sandsynlighed vække glæde i mange motorsportfans' hjerter, at et nyt team ser dagens lys i Advan Cup.
 

Teamet er ejet af de to Point S-forhandlere, Bo Laursen, Silkeborg, og Bo Stentved, Odense. Sidstnævnte er ikke ukendt i motorsportskredse, da han i flere år har beskæftiget sig med opbygning og servicering af racerbiler. Blandt andet stod han bag ved Kim Lund Johansens danmarksmesterskab i 2006, ligesom han havde ansvar for JM Racing's DTC-biler i 2008. Netop Kim Lund har også en rolle i teamet, da han blandt andet vil agere testkører på bilerne før sæsonstart.


(Foto: Motorsporten.dk)

Team Point-S stiller op med to styk Peugeot 307 i klassen for de serienære standardvogne, Advan Cup. Den ene bil er allerede besat til en endnu ikke offentliggjort kører, mens den anden bil netop nu gøres klar til en ny kører. Den ledige bil blev i 2008 kørt af Lars Højris, så det er en bevist hurtig bil, der sagtens kan levere resultater i den rigtige ende af skalaen. Netop disse to biler blev henholdsvis nummer ét og to i 2006, så der skulle gerne være vinderpotentiale tilbage i dem endnu.


(Foto: Motorsporten.dk)

"Der er mange detaljer, der stadig mangler at falde helt på plads, men vi håber at kunne præsentere den endelige opstilling indenfor kort tid", fortæller teamejer Bo Stentved.

Kunne en sæson for Team Point-S i en Peugeot 307 friste, så kontakt Bo Stentved på 20868970.

Gripping Media ApS

Læs mere om:
 • Kim Lund Johansen
 • Team Point-S
 • Padborg Park
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her