Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Historisk motorsport

Sally klar til at gi' den gas

Historisk 
17/04/09 

- i Historisk Motorsport
Efter et par sæsoner, hvor det primært har været rollen som teamchef der har præget Jesper Sally Pedersen's engagement indenfor motorsporten, er han igen den kommende weekend at finde bag rattet i en racerbil.
 

For kort tid siden hentede Sally sammen med chefmekaniker Claus Henning en ældre racer på Djursland, nærmere bestemt en Ford Escort Mk. I fra 1973, der er opbygget til historisk race.
Ford'en er en 1300 cc. model med de store skærmudbygninger, og så er den synet så den kan bruges til både bane- og rallyløb.


(Foto: Motorsporten.dk)

Sally debutterer med bilen den kommende weekend ved et klubløb på Padborg Park. Men selv om det er hans debut i den baghjulstrukne Ford, er det bestemt ikke første gang han kører race i den type biler.
Tidligere er det blevet til mange flotte placeringer i Special Saloon Car serien i en BMW 325 Coupe, så det er et både spændt og forventningsfuldt Team Sally Racing der drager mod Sønderjylland, hvor de alle ser frem til at skulle prøve kræfter med den nye racer.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
 • Jesper Sally Pedersen
 • Sally Racing
 • Padborg Park
 • Motor Sport Sønderjylland tager hul på foråret
 • Sæsonenes første baneløb
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her