Go Kart

Hårdt løb for Nørtoft i Belgien

Go Kart
17/04/09

Da der i den foregående weekend blev kørt anden afdeling af det belgiske mesterskab i Genk, var det unge gokart talent Jacob Nørtoft på hårdt arbejde!

Lørdagen startede rigtig godt, og i Heat 1 fik Jacob kørt sig godt op i feltet og lagde i top 5, lige indtil kæden eksploderede og Jacob må udgå. Efter et utrolig svingende heat 2 og forskellige forsøg på set-ups, sluttede Jacob lørdagen af med en flot 10. Plads i det hårde felt.

Der blev kørt godt, indtil kæden eksploderede.
(Foto: Nørtoft)

Efter en dårlig start i søndagens første heat, må Jacob tage kampen op og for alvor vise sit talent. Det formår han at gøre på bedste vis, netop ved at køre sig fra sidste pladsen og helt frem til en 10. Plads - hvilket er en kanon præstation idet teamet slet ikke havde nok fart i karten. Jacob slutter søndagens andet heat af med en flot 8. Plads.

Trods manglende fart i karten, bliver Jacob samlet 12'er i weekendens løb.

‘’Chancen for at vinde det samlede mesterskab er nu ikke så sandsynlig, da den førende Damien Dupont kørte et klogt løb og øgede sit forspring i mesterskabet. Jeg smed en masse point væk, og er rigtig skuffet! Vi har lært en masse om den nye CRG ramme, og det er helt klart positivt for os. Jeg synes også jeg har bevist at jeg kan køre mig frem i et ekstremt hårdt felt! ‘’ fortæller en optimistisk Jacob Nørtoft.

Allerede i den kommende weekend kører Jacob Nørtoft om den Danske Super Kart titel i KF2 klassen på den Jyske bane i Thisted - THY. Løbet vises på DK4 lørdag d. 18. April kl: 20.30.