Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Polo Cup

Kennie Frydkjær Jensen må tage et sabbatår

Polo Cup 
16/04/09 

En skidt kombination af frafald fra flere sponsorer samt et større økonomisk efterslæb fra sidste års hovedsponsor, får nu den konsekvens, at racerkøreren Kennie Frydkjær Jensen indtil videre må indstille karrieren.
 

”Det er naturligvis et smadder-ærgerligt tidspunkt, at Kennie må holde pause” udtaler Kennie Frydkjær Jensens far og manager, Kurt Rene Jensen. ”Efter en lærerig og udviklende sæson i ADAC Volkswagen Polo Cup sidste år, var der ellers skabt sportsligt grundlag for en spændende sæson i år - men det bliver altså ikke i år, at Kennie genser podiet!”

”I lighed med alle andre, har vi naturligvis oplevet at sponsorer har været tvunget til at reducere eller helt melde fra i år, men selvom vi har modtaget flere attraktive tilbud om deltagelse i både nationale og internationale serier, er det økonomiske grundlag simpelthen for spinkelt i år – ikke mindst set i lyset af, at vi fortsat har et større økonomisk udestående fra sidste år!” slutter Kurt Rene Jensen.


Den nordsjællandske racerkører, Kennie Frydkjær Jensen må kigge langt efter et sæde i år!
(Foto: Vitesse Racing)

Hovedpersonen, Kennie Frydkjær Jensen er naturligvis ærgerlig over situationen: ”Efter sidste år, hvor jeg konstant forbedrede mig i forhold til konkurrenterne, havde jeg naturligvis set frem til endnu en sæson i den tyske Polo Cup – og især til at køre med om de mere spændende placeringer! Så, det er da virkelig irriterende, at måtte melde fra, nu hvor jeg var klar til at tage de næste skridt i min karriere. Men, sådan er det altså – og så må vi i stedet se fremad mod 2010! Og, hvem ved – måske jeg dukker op til et enkelt løb hen over sæsonen, hvis det rigtige bud viser sig!” slutter den 20-årige nordsjællænder optimistisk.

Kurt Rene Jensen
Vitesse Racing


Læs mere om:
  • Kennie Frydkjær Jensen
  • Vitesse Racing
  •