Nick går efter første pladsen

Swift Challenge
15/04/09

- i Suzuki Swift Challenge
Efter at have deltaget i udvalgte Suzuki Swift Challenge løb i 2008, hvor det blev til til absolut top placeringer, har Advan Cup køreren Nick Reimersø valgt i år kun at satse på Challenge serien.

Selv om Nick Reimersø kørte flotte resultater hjem i sidste års Advan Cup mesterskab, er han sammen med HP Racing blevet enige om at 1600 cc. bilen passer bedre ind i Challenge serien - vil man helt til tops i Advan Cup mesterskabet, så kræver det en 2000 cc. bil, noget som den med den nuværende økonomiske situation er svært at samle midler til.

Efter valget af Suzuki Swift Challenge serien, får Nick sæsondebut den kommende weekend på Padborg Park, hvor klassen lørdag skal ud i to tidtagninger, samt to løb der hver strækker sig over 12 omgange på Padborg Park's 2200 meter asfalt.

Teamchef Henrik Poulsen fra HP Racing mener, ud fra sidste års resultater, at der er basis for topplaceringer igen i denne sæson, hvor han også håber på at klassen vokser sig endnu større.
Teamet stiller til start med en helt ny renoveret motor i sidste års Suzuki Swift racer - en bil som Nick nu har megen god erfaring med.

Nick Reimersø er som altid optimistisk, og har en sejr mesterskabet som målsætning, men samtidig er han lidt usikker på hvor han står i forhold til resten Swift Challenge feltet:
"Det er en helt ny sæson, vi har ikke testet sammen, og jeg ved endnu ikke hvem alle mine konkurrenter er, så det er lidt svært at spå om hvordan det kommer til at gå. Med foreksempel Tommy Nygaard som gæstekører i klassen, samt alle topkørerne fra sidste sæson, skal konkurrencen nok blive hård i år" - udtaler Nick Reimersø - "men målsætningen er helt klar, jeg vil vinde mesterskabet!"