Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formula Renault 2.0 NEC

Marco L. Sørensen scorer flot debut

Formula Renault
2.0 NEC 

14/04/09 

- i Formel Renault
Marco L. Sørensen ligger nr. 3 i North European Cup efter løbspremiere på Zandzoort.
Paasraces på Formel 1 Grand Prix-banen i Zandvoort (Holland) var første alvorlige opgave for Marco L. Sørensen fra Motorsport Nordjylland (MNJ), som har fået kontrakt med Renualt F1-teamet omkring udvikling som Renault Development Driver.
 

Strømpilene for 2009-sæsonen er deltagelse i North European Cup (NECUP) og Euro Cup for Formul Renault. Efter topresultater i både single seaterne: Formel Ford og ADAC Formel Masters har Marco L. Sørensen oplevet småproblemer med at finde sig til rette i den vingebaserede Formel Renault 2.0.

- Jeg har ikke helt fået Formel Renault'en ind under huden endnu, konstaterer Marco L. Sørensen ærligt. - I kvalifikationen på Zandvoort blev jeg derfor kun nr. 8. Under selv racet i det skrappe felt avancerede jeg dog til sjettepladsen.

I det andet NECUP-heat har Marco L. Sørensen startposition som nr. 3, idet de forreste 8 fra første NECUP-heat blev placeret på startgridden op i omvendt rækkefølge.

- I det andet NECUP-heat var jeg mere sikker på raceren, konstaterer Marco L. Sørensen. - Jeg avancerede således til førstepladsen, og lå en lang overgang på toeren, men blev overhalet på allersidste omgang af min teamkollega og landsmand: Kevin Magnussen.


(Foto: Åge Kirketerp Jensen)

I den samlede NECUP ligger Marco L. Sørensen på en fornuftig tredjeplads, hvor den næste afdeling køres på Hockenheim (Tyskland) sidst i april. Eurocuppen har premiere i weekenden: 18.-19. april i Barcelona (Spanien).

Pointstilling i NECUP Formel Renault:
1. Felix Da Costa, Portugal, 54 p.
2. Kevin Magnussen, Danmark, 44 p.
3. Marco L. Sørensen, Danmark, 35 p.

Åge Kirketerp Jensen

Læs mere om:
  • Marco L. Sørensen
  • Zandvoort
  •