Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Bronze til Escobar Racing i Frederikssund

Rally 
10/04/09 

Den ellers så normalt fredelige påsketid blev torsdag erstattet af lyden fra larmende rallybiler, da 1. afdeling af Yokohama mesterskabet øst for Storebælt blev afviklet.
 

Ikke mindre end 66 rallykører havde valgt at brugen fridagen på race i Frederikssund og Escobar Racing fra Køge var ingen undtagelse.


(Foto: Escobar racing)

Teamet havde allerede inden start sat sig det mål at slutte i top 3 i klassen og det skulle sidst på dagen vise sig at holde stik.

Escobar Racing havde på dagen en gammel kending med som mekaniker. Jesper Andersen som i mange år var fast mekaniker for Escobar Racing og et kendt ansigt i dansk rallysport, var stand in for teamets faste mekaniker Morten Pilegaard, der måtte melde afbud på grund af arbejdsopgaver i udlandet.

Escobar Racing vil hermed gerne takke Jesper for den store indsats i teamet i dag.

Vanen tro kunne man næsten fristes til at sige skulle Lars Kragh og medkører Jess Larsen kæmpe om sekunderne med Anders Lysen og John Madsen i Suzuki Swift 1600 MAXI, men Mats Andersson i Proton Satria havde også tænkt sig at blande sig i toppen og slutte imellem de bedste på denne høj hellig skærtorsdag.

Anders Lysen kørte et fejlfrit løb og sluttede ikke overraskende på 1. pladsen i klassen. Det rakte samtidig til en flot 2. plads generelt. Stort tillykke til Anders og John for det flotte resultat.

Hele dagen igennem kæmpede Lars Kragh og Mats Andersson så om 2 pladsen og efter 4 heat og knap 32 km. hastighedsprøve, var der blot sølle1.66 sekund imellem de to. Mats Andersson trak det længste strå og Lars måtte tage til takke med 3 pladsen i klassen og en 5. plads generelt.

Løbsledelsen havde til dagen fået sammensat en ny og meget hurtig hastighedsprøve, som på papiret klart var til stor fordel for biler med 2,0 liters motor.

Men alligevel skulle det sidst på dagen vise sig at ikke mindre en 3 stk. 1600 ccm biler sluttede imellem de 5 bedste generelt.

Løbet blev vundet af Steen Andersen og Kim Jørgensen i Mitsubishi Lancer Evo 7 og fra Escobar Racing skal der lyde et stort tillykke med sejren i Frederikssund.

Escobar Racing vil til sidst gerne takke Viking Auto Sport for et utroligt godt og velorganiseret arrangement og håber meget på at denne type arrangementer er kommet for at blive.

Henrik Dernoff


Læs mere om:
  • Jess Larsen
  • Lars Kragh
  • Escobar racing
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: