Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Havdrup Motorsport er i gang

Advan Cup 
10/04/09 

Så kom den dag, vi alle i Havdrup Motorsport har gået og ventet på gennem hele vinteren - første testdag. Efter mange timer på værkstedet, skulle begge biler shake down testes. Padborg Park var valgt til dette og hele trækket lettede fra Havdrup onsdag morgen kl. 05:00!
 


(Foto: Havdrup Motorsport)

For Peter Olsen drejede det sig selvfølgelig først og fremmest om at få testet de nye ting som er kommet på bilen for sæsonen, og så selvfølgelig lige at få kørt ”vinterstøvet” af kroppen. For Michael R. Jensen, var det første gang i en racerbil i 1½ år, så her drejede det sig i første omgang om at lære den nye bil at kende, samt at få bane fornemmelsen tilbage i kroppen.

Den første time var banen lidt våd, så selvom kørsel var på slicks, så var det med en vis forsigtighed. Så snart solen kom lidt højere på himlen, fik den hurtigt brændt banen helt tør, og der kunne nu skæves lidt til stopuret for at se hvordan tilstanden var. Det viste sig meget hurtigt at de ting som var lavet på Peter bil virkede helt efter hensigten, og der blev kørt nogle meget fine tider, selvom hele testen foregik på gamle dæk. Michaels tider var også tilfredsstillende, og han kørte så stålet stod ud af de gamle dæk. Der blev rent faktisk gået så meget til den, at bilens bremser efter sidste stint, og mens bilen blev læsset på traileren for at køre hjem, begyndte at brænde. Det var heldigvis ganske udramatisk og ilden blev hurtigt slukket igen.


(Foto: Havdrup Motorsport)

Alt i alt en yderst tilfredsstillende træningsdag i det sønderjyske. Vi opnåede de mål vi havde sat os, fik kørt ca. 180 omgange uden problemer, satte rigtigt gode tider og fik ikke mindst taget hul på en sæson som forhåbentlig bliver rigtigt spændende.

Teamet træner igen den 15-4, samt den 23-4 og sæsonen skydes i gang på Jyllandsringen den 3-5.

Havdrup Motorsport
MRJ


Læs mere om:
  • Michael R. Jensen
  • Peter Olsen
  • Havdrup Motorsport
  • Padborg Park
  •